Öne Çıkanlar 600 bin çekmeköye satılık arsa üretici duşakabin firmaları Gültepe silah avrupa sınav koleji

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy CHP'de ; Gel bakalım Muharrem vakası

Seçime sayılı günler kala Çekmeköy’de tüm siyasi partilerde aday adayları görücüye çıktı Ankara’dan gelecek haberi bekliyorlar. Belediye başkan aday adayı tanıtım programı yapan Çekmeköy CHP ilçe başkanlığının organize ettiği sözde aday adayı tanıtım programında belediye başkan aday adaylarına söz vermemesi sadece mikrofonla anons etmeleri kafa karıştırdı. 

ADAY ADAYLARINA NEDEN SÖZ VERİLMEDİ?

Çekmeköy’den kendini üstün görenler tüm siyasi partilerde bir rol almış gidiyor. Bu rolün adı ise rakip partileride dizayn etmek.  Çekmeköy Ak Partinin 2014 yerel seçimlerinde rakibi olan CHP’de toplumu kucaklayacak bir adayın çıkmaması Ak Partinin elini fazlasıyla güçlendirecektir. Bu algıyı herkes çok iyi bilirken aday adaylarını sadece GEL BAKALIM  MUHARREM anonsu yapar gibi kürsüye çağırılarak isimlerinin okunması ve söz verilmemesine ise hiç kimse anlam veremedi..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nevin yazıcı 5 yıl önce

Pardon ama Chp de toplumu kuçaklayacak bir isim çıkmadı derken neye göre karar verdiniz .Toplum adına mı Kendi adınıza mı yorum yapıyorsunuz hoş olmamış

Avatar
Nevin Yazıcı 5 yıl önce

Pardon ama Chp de toplumu kucaklayacak bir aday çıkmadı derken kendi adınıza mı ,toplum adına mı yorum yapıyorsunuz
Şu an mevcut başkan toplumu ne kadar kucaklıyor bu konuda yorumlarınızı bekliyorum

Avatar
24 erzincan 5 yıl önce

bu başlik hıc yakişmamiş cekmeköy haber onlarin şeşileri badem gözlu oluyo bizimkıler şeşi oluyo

Avatar
abidiinmutlu 5 yıl önce

nabza göre şerbet. bir aralar logosunda Atatürk ü taşırdı. eee değişim şart :)