Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe Ümraniye çekmeköy de selen güzellik merkezi çekmeköyde kaşe

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Belediyesi ;15 Zabıta Memuru Alımı Yapacak 

Çekmeköy Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere, 10 önlisans mezunu ve 5 ortaöğretim mezunu kadrolu zabıta memuru alımı yapılacak. Başvurular 3 ile 7 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak.5 önlisans mezunu Zabıta Memuru alımı için Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi, Harita, Harita Kadastro/Harita ve Kadastro, Harita Teknikerliği ön lisans programından mezun olmak gerekiyor.5 önlisans mezunu Zabıta Memuru alımı için herhangi bir ön lisans programından mezun olmak gerekiyor.5 ortaöğretim mezunu Zabıta Memuru alımı için Ortaöğretim kurumlarının mesleki veya teknik bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Zabıta alımı başvuru genel şartları!

İlan edilen memur kadrolarına atanmak için başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir.Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak gerekiyor. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak, Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak gerekiyor.Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak gerekiyor.Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak gerekiyor.

Memur alımı başvuru özel şartları:

İlan edilen Zabıta Memuru kadroları için son olarak mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2018 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak ve ilgili puan türünden en az 60 puan almış olmak gerekiyor.657 sayılı Kanunun 48’inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesi özel şartlara göre, zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. Boy ve kilo tespitleri Belediyemizce yapılacaktır.Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak gerekiyor.

Kaynak : mymemur.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahadir ceylan 5 yıl önce

Boşuna ilan vermeyin o koltuktaki mevkideki muhterem çevresini dolduruyor boşuna ilan vermeyin çekmeköy dünkü bok ALEMDAĞ varken çekmeköy hiç kendi insanlarınıza iş sağlayın anca