Öne Çıkanlar hakkari Maltepe Belediyesinden gençlere ücretsiz havuz keyfi av uğur tarhan 27 ipekkirpik

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Ak Parti ve Gençlik ne iş yapar?

2019 Yerel seçimleri için çalışmalar tüm siyasi partilerde devam ediyor. Çekmeköy Ak Parti’den mevcut belediye başkanı Ahmet Poyraz, Yücel Yalçınkaya, Selamet Aygün ve Celal Cebir Çekmeköy belediye başkan aday adayı olarak 2019 yerel seçimlerinde Çekmeköy’e Ak Parti sancağını dikmek için kolları sıvadılar ama ne Gençlik Kollarını nede Kadın Kollarının varlığını Çekmeköy halkı göremiyor.. Buna ilçede dahil.

2014 yerel seçimlerinde Çekmeköy’de belediyeyi kazanan parti Ak Parti. Türkiye’de iktidar partisi Ak Parti. Ak Parti teşkilatlardan sorumlu eski başkanı ve halen AK Parti genel merkezinde MKYK üyesi olan Mustafa Ataş, İstanbul il gençlik kolları başkanı Osman Tomakin, Çekmeköy belediye başkanı Ahmet Poyraz’ın protokol olarak katılmış olduğu mahalleler arası futbol turnuvasında millet tribünlerde dürbünle katılımcı aradı ama bulamadı.

ŞEHİDİMİZ FATİH METEHAN ADINA DÜZENLENEN TURNUVA BU KADAR MI FAKİR OLUR

Afrin Şehidimiz Astsubay Fatih Metehan adına Çekmeköy Ak Parti gençlik kolları tarafından düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvasında Çekmeköy Sivil Toplum Kuruluşları yok. Çekmeköy kanaat önderleri yok. Çekmeköy’de siyaset yapan temsilciler yok. Çekmeköy halkı yok. Kimler var derseniz koca bir sahada 2 takım çıkmış maç yapıyor. Çekmeköy belediyesi tarafından tüm masraflar üstlenilmiş yer parası yok yurt parası yok. Ama katılımda yok.. Bu neyin saltanatıdır beyler.. Siz Türkiye’de iktidar partisisiniz. Çekmeköy Ak Partinin belediyesisiniz ama halk nazarında 300-500 kişiyi bir araya getirecek bir programa imza atamıyorsunuz. Birde bu program Afrin Şehidimiz Astsubay Fatih Metehan adına düzenleniyor..

ÇEKMEKÖY AK PARTİ GENÇLİK 2019 SEÇİMLERİNE BÖYLEMİ ÇALIŞIYOR

Tüm siyasi partilerin gençlik kolları bir program yapmak için kapı kapı dilenir ve bütçe oluşturmaya çalışır o programı yapmak için. Çekmeköy Ak Parti gençlik veya ilçe başkanlığı maşallah 5 yıl her şey elinizin altındaydı. Çekmeköy belediyesinin tüm olanakları her programınız için seferber edildi. Turlar için araçlar, yemekler, porselen tabaklarda kahvaltılar hepsi maşallah cebinizden bir kuruş çıkmadan devri devanı bu zamana kadar devam ettirdiniz.

21 MAHALLEDEN 50 KİŞİ GELSE 1000 KİŞİ YAPAR

Bir iktidar partisinin gençlik kollarının organize ettiği ve özellikle Afrin Şehidimiz Astsubay Fatih Metehan adına düzenlenen bir turnuvanın bu kadar fakir geçmesinin temelinde iktidar sarhoşluğumu var diye insanın soru sorası geliyor. 2009 Yılında Alemdağ, Ömerli, Taşdelen ve Çekmeköy Beldelerin birleşmesi ile ilçe olan Çekmeköy, 21 mahalleden oluşuyor. Her mahalleden 50 kişi gelmiş olsa ortalama 1000 kişi yapardı.

Alın size resimlerle Çekmeköy Ak Parti Gençlik Kolalrının organize ettiği ve üst düzey katılımcıların olduğu ama Çekmeköy’ün olmadığı futbol turnuvası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.