Öne Çıkanlar Maltepe Belediyesinden gençlere ücretsiz havuz keyfi av uğur tarhan Ümraniye hakkari 27

Bu haber kez okundu.

Çaylar ; Çekmeköy CHP aday adayı Seyfettin Yıldırım'dan

2014 yerel seçimlerinde Çekmeköy CHP'den belediye başkan adayı olan ve 2019 yerel seçimleri içinde aday adaylığı müracaatında bulunan Seyfettin Yıldırım 2014 yılında seçimi kayıp etmesine rağmen her zaman sahada çalışmalarını sürdürdü. Seyfettin Yıldırım; davetli olarak katılmış olduğu bir kahvaltı programında katılımcılara çay servisini kendisi yaptı. 

Halk ile temasını hiç bir zaman bırakmayan Çekmeköy CHP belediye başkan aday adayı Seyfettin Yıldırım sıcak, samimi ve güzeryüzlü davranışları ile her kesimin sevgisini kazandı. Kahvaltı programı için davetli olarak katılmış olduğu bir programda davetlilere kendisi çay servisi yapan Seyfettin Yıldırım çekilen resimleride "Seçilen Seçene Hizmet Etmeli Bence,Gurur, Kibir Yok Olur Böylece" diyerek sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım ise kısa sürede bir çok beğeni ve yorum aldı. 

BİR TAKİPÇİSİNİN EN DİKKAT ÇEKEN YORUMU 

 Fevzi Üçüncü adında bir takipçisi ;  Seyfettin bey kardeşim size yakışır. Çok iyi tanıdığım ve yanınızda çalıştığım için biliyorum. Her işi çok seviyeli yapardınız. Memuriyetten emeklilikten sonra yanınızda beş seneden fazla çalıştım. Dürüst hatıralarını hala örnek gösterip anlatırım. Sizin gibi birine oranın insanlarına ihtiyacı var. Dilerim Allah'a seçilirsin. Selamlar sevgiler saygılar sunarım. Galiba CHP den adaysin,milyon oyum olsa CHP ye vermem ama size orda olsam hiç tereddüt etmeden seve seve oy veririm" olarak paylaşıma yorum yapması ise muhafezekar yapıdan Seyfettin Yıldırım aday olduğunda ciddi anlamda oy alacağının işareti gibi..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.