Öne Çıkanlar Maltepe Belediyesinden gençlere ücretsiz havuz keyfi hakkari av uğur tarhan 27 ipekkirpik

Bu haber kez okundu.

Çamlık Mahalle’si Muhtar Adayı Metin Çoban Sevgililer Gününde Karanfil Dağıttı

Çekmeköy Ordulular Dernek Başkanı ve Çamlık Mahallesi Muhtar Adayı olan Metin Çoban, 14 Şubat Sevgililer Gününü vatandaşlara karanfil hediye ederek kutladı.

Çamlık Mahallesi Muhtar Adayı Metin Çoban, Çamlık Mahallesinde karanfil dağıttı. Vatandaşlarla sohbet eden Metin Çoban, Çamlık Mahallesi sakinlerinin 14 Şubat Sevgililer Gününü kutladı. Vatandaşları kırmızı karanfillerle karşılayan Çamlık Mahallesi Muhtarı Metin Çoban, sevgi ve hoşgörü mesajları verdi. Metin Çoban, “Her şey sevmekle başlar. Sevgi her yaptığımız işin temelinde olmalıdır. Sevgi bazen Hak’tır, bazen anadır, bazen canandır, bazen vatandır. Zor süreçten geçtiğimiz bu günlerde toplumumuzda sevginin, barışın ve mutluluğun öne çıkması dileğiyle herkesin Sevgililer Gününü kutluyorum” dedi.

Çamlık Mahallesi’nde Muhtar Adayı Metin Çoban’dan karanfil alan vatandaşlar, Metin Çoban’a gösterdiği nezaketten dolayı teşekkür etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Metin Çoban, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.