Bunu neden söylüyorum diyenler için çok anlam ifade edecek bir durum içerisine üzülerek söylemek istiyorum ki girmiş bulunmaktayız.

  Bugün bebek katili APO denilen sayısız koskocaman zaferlere imza atmış destanları ile meşhur Osmanlı’nın torunu Türkiye Cumhuriyet’ini parmağıyla oynatmasına tahammül edemiyorum.

 İçim içimi yiyor ama elimden gelen bir şey yok maalesef…

 Sözde kanın durması için mücadele sürecine destek konulu bir film çekiliyor bizde televizyonların karşısına geçmiş bir elimizde kumanda çocuklarımızla izlemek durumunda  kalıyoruz bu rezilliği.

 Senaryosunu AKP’nin yazdığı başrolü BDP’nin oynadığı ve yönetmeni ise binlerce gazi ve şehitlerin katili Abdullah Öcalan’ın olduğu bir filimde bebek katili APO İmralı’ya kimi çağıracak diye ağzına bakıyoruz.

Ne acı bir durum ki bir açık oturum programında “dikkat et Abdullah Öcalan sizi izliyor” diye katılımcılar kendi aralarında konuşmaların başladığı bir süreç içerisinde olmak ise durumun vahametini gözler önüne sermiş durumda.

Biraz kendimizce empati yapacak olur isek “Apo böyle giderse canlı yayına İmralı’dan da katılırmı” diye düşünmedende edemiyorum.

Olmaz da demeyin maşallah son 1o yılda olmaz dediğimiz neler oldu ki.

 *Paşalardan tutun Genelkurmaz başkanı bu gün terör örgütü kurmaktan hala cezaevinde yatmıyor mu?

 *Doğduğu günden bu güne kadar cübbesini hiç çıkarmamış toplumun sevgisini kazanmış Cübbeli Ahmet hoca televizyonlarda cesur konuşmalarından sonra susturulmak için kadın satmaktan cezaevinde yatmadı mı?

Bunlar sadece bir kaçı saymaya çalışsak bir sürü var ama konumuza dağıtmadan dönmek istiyorum.

Daha düne kadar ismi bile zikredilse insanların beyninde kan başına vuruyor iken bazı medya farelerince şirin ve Kürt halkının lideri ve kahramanı olarak gösterilmek istenen Apo ile ilgili yakın süreçte neler olur onlarda merak konusu.

Ama az çok tahmin edeyim sizler için.

Şirin siyaseti yaparak Apo masumlaşacak, İmralı’dan  Diyarbakır’da bir ev hapsine alınacak, daha sonra yandaş köpekleri azacaklar sokağa inecekler taşkınlık yapacaklar.

Avrupa devreye girecek. İnsan hakları ve mücadele göz önünde bulundurulup sayın başbakanında söylediği gibi dağda değil mecliste konuşalım diyerek milletvekili yapılıp meclise getirilecek.

Sözde Kürt halkının mücadelesi diye başlayan süreçte bunu iyi bilen değerli Kürt kardeşlerim iyi niyetin olmadığını ve işin içerisinde başka şeylerin olduklarının farkına varmalarına rağmen hala o coğrafyanın atmosferini  koklamamış birileri saçma sapan konuşmaya devam ediyorlar.

O zaman ben hemen şunu sormak durumundayım.

Bingöl’de neden elinde Türk bayraklı vatan severler  BDP binasını basarak tabelasını ayaklar altına almadılar diye…

İşte burada büyük bir ihanetin belgesi çıkmakta arkadaşlar iyi düşündüğümüzde.

Sözde bunu Kürt kardeşlerimizi savunanların her birinin soyu araştırıldığında Kürt değil.Türk ve Kürt kardeşlerimize ihanet etmekteler olduğunu hemen anlayacağız.

 İmralı görüşmeleri; yok efendim kim gidecek  vb. hangi kanalı açsak kesin bir haber.

Ya bu kadar mı bizim vatanseverliğimiz ALLAH cezalarını versin kim giderse gitsin bunu ülke meselesi haline getirenlere yazıklar olsun.

AKP’nin sözde kanın durması için bana göre yanlış PKK’yı ve APO’yu popilerize  etmek isteyen zihniyetede yazıklar olsun..

 Giden milletvekillerinden biri kitap,diğeri ise tespih götürmüşler bebek katili APO’ya.

Evet açık açık söylüyorum APO yalnızım dedi, yanına mahkûm verdiniz. Canım sıkılıyor dedi, televizyon verdiniz. Yarın ben bir kadın istiyorum derse ne yapacaksınız…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.