Öne Çıkanlar ATA İttifakı Bileşeni Adalet Partisi Sahada Ak Parti Çekmeköyde Bakan Kurumla Yoğun Gün… Bakan Murat Kurum Sancaktepe Saadet Partisi İftarda Buluştu. Çekmeköyde vatandaşlarla buluştu Açıklaması

Bu haber kez okundu.

Yeniden Refah Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Önder Ayyıldız oldu

Türkiye gündeminde 31 Mart seçimlerinin  olduğu bu günlerde Fatih Erbakan’ın kurduğu Yeniden Refah Partisi, Ülke genelinde hızla  Teşkilatlanmasını sürdürüyor. Yeniden Refah Partisi  Çekmeköy’de   1. Olağan kongresini  Turgut Özal Kültür merkezinde gerçekleştirdi. Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, CHP Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, İlçe yöneticileri, Sivil Toplum Yöneticileri, Muhtar adayları ve Yerel Basın Mensuplarının katılım sağladığı program Kuranı Kerim tilavetiyle başladı.Programın devamında 10 dk. Yeniden Refah Partisinin kuruluş aşamasının anlatan bir sine vizyon gösterimiyle devam etti.

Selamlama konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen kurucu İlçe Başkanı Önder Ayyıldız; Katılım sağlayıcıları selamladıktan  sonra “Yeni Zelanda da Müslümanlara yapılan saldırıda şehit düşenlere Allah’tan rahmet yaralı kardeşlerimize acil şifalar dilerim. Bu saldırı ve sonrasında yapılanlar batının Müslümanlara bakışının bir özetidir aslında. Kıymetli delegeler, aziz Milli Görüşçüler, değerli katılımılar bu gün son derece Tarihi ve önemli bir günde,28 Şubat kararlarının üzerimize çöktüğü o buhranlı günlerde Refah Partinizin kapatılmasından sonra Milli görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın bu olay Tarih`in akışı içerisinde basit bir noktadır. Bu olaydan tek bir sonuç çıkar oda Refah Partimizin ve onun davasının tek başına iktidar olmasıdır demişti ve yine Milli Görüş`ün 40. Yıl kutlamalarında Almanya’da yaptığı konuşmada bir takım olaylar Tarih`in içerisinde cereyan ederken tam manasıyla akışı kavranmayabilir fakat üzerinden zaman geçince bu olayların ne kadar muazzam olaylar olduğu anlaşılır demişti. Bu iki açıklamayı göz önüne aldığımızda Yeniden Refah Partimiz daha genç ,dinamik ve güçlü olarak Türkiye Siyaset sahnesine çıkmıştır.

Bütün İnsanlığın kurtuluşuna giden yolda dönüm noktası yaşanıyor

Türkiye’miz başta olmak üzere Müslüman coğrafyalarında tarihi ve bütün insanlığın kurtuluşuna giden yolda dönüm noktası yaşanıyor. Bu tarihi dönüm noktası Yeniden Refah Partimizin muhterem genel başkanı Dr. Fatih Erbakan bey tarafından kurulmadır.

Bu tarihi dönüm noktasında Yeniden Refah Partimizin Türkiye siyaset arenasına çıktığı şu günlerde hem kurucuları olarak, hem gönül verenleri olarak  iftihar edeceğimiz Yüce Rabbimize sonsuz hamt ve şükür ettiğimiz günleri yaşıyoruz.

Aziz delegeler, kıymetli misafirler Yeniden Refah Partimiz bir de bunu deneyelim partisi değildir.

Milli görüşün vizyonu olan yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve Türkiye öncülüğünde İslam birliğini kuracak bir partidir.

Kuruculuğunu etnik milliyetçilikten değil, Kuran-ı Azim’i şanda geçenMill et-i İbrahim’den alan, bütün Peygamberlerin mücadelesini verdiği hak ve Adalet’e dayalı adil bir Dünya düzeninin kurulması hareketidir.

Adil bir Dünya kurmanın yolunda ilk adımlarını attık

Batı medeniyeti olarak dünya Siyonizm’i olarak bu İbrahim-i mücadeleyi önlemek için İbrahim’in ateşe attığınız başaramadınız olsa gelmesin diye 990.000 erkek çocuğu özel olarak kurduğunuz mezbahalarda kestiğiniz başaramadınız, peygamber efendimiz Muhammet Mustafa (s.a.v) efendimize engelletirdiniz tehdit ettiniz zulmettiniz taşladınız başaramadınız ,200.000 kişilik orduyla Malazgirt’e geldiniz başaramadınız ,yedi Düvel bir olup 600.000 orduyla Çanakkale’ye geldiniz başaramadınız, Tarih boyunca 19 haçlı  seferleri yaptınız başaramadınız.

Zalimler içerisinde kalmış Dünyayı  hak ve Hakikat ne yönetecek Milli Görüş davasına zülüm ettiniz başaramadınız önlerine engeller koydunuz, yasaklar getirdiniz ,Partilerini kapattığınız başaramadınız bir yiğit çıktı, bir Fatih çıktı, bir Erbakan çıktığı yeniden refah Partisi’ni kurdu bütün planlarımızı bozdu yeniden Adil bir Dünya kurmanın yolunda ilk adımlarını attı.Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor. Yeniden Refah Partimizin 1.i olan kongresi hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Program Divan kurulunun belirlenmesi ile seçim yapıldı ve Reniden Refah Çekmeköy İlçe Başkanlığına Kurucu Başkanı olan Önder Ayyıldız seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.