Öne Çıkanlar Seçimlerde FETÖCÜ aday adayları nerelerde yer bulmaya çalışacaklar 2024 Performans Programı ve Bütçesi Oyçokluğu İle Geçti.. Yeşil belde sitesi çekmeköy 216 Yapı büyük bir projeye imza attı Cumhur ittifakı

Bu haber kez okundu.

Seyfettin Yıldırım ; Boş vaatler değil, yapacağımız işlerin sözünü veriyoruz

Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım Çekmeköy için vizyon projelerini açıkladı. Çekmeköy'de uzun yıllar yaşayan bir kardeşiniz olarak sorunları ve çekmeköy halkımızın ne istedipini bilen bir kardeşinizim diyen Seyfettin Yıldırım " Bakkal Cafer’in oğlu Seyfettin Yıldırım olarak Çekmeköy'e vizyon projeleri kazandıracağız" dedi. 

30 yıldır Çekmeköy'lü olan bakkal Cafer'in oğlu Seyfettin Yıldırım olarak karşınızdayım

Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım sözlerine şöyle devam etti ; Ordu Mesudiye ilçemizin Güzle Köyünde dünyaya geldim. Yokluk içerisinde mücadele ettik. Ailece Ankara'ya göç ettik. Rahmetli babam seyyar satıcılık yapardı. Geçim koşullarında zorluk çekince Ankara'ta taşındık ve babam bakkal işleri ile uğraştı. Ordu'da doğdum, Ankara'da büyüdüm. Bakkal Cafer’in oğlu Seyfettin Yıldırım olarak benim Çekmeköy için hayalim var. İlk, orta ve lise yıllarında babamın o küçük bakkalında çıraklık yaptım. 7 yaşından beri esnafım aslında. Yüksek tahsil için İstanbul’a gelince de, harçlığımı çıkarmak için kağıt da topladım, ayakkabı boyacılığı da yaptım. İlk elini tuttuğum, gözlerine aşkla baktığım kızla evlendim. Bana 3 hayırlı evlat verdi. Allaha çok şükür hepsi okudu, iyi tahsil gördü. 30 yıl önce Çekmeköy’le tanıştım. O zaman aşık oldum buraya. 15 yıldır da burada esnafım. Onun için esnafı en iyi ben anlarım diyorum. Bu gün karşınızda 30 yıllık bir Çekmeköy'lü bir kardeşiniz bakkal Cafer'in oğlu Seyfettin Yıldırım olarak karşınızdayım. 

Vizyon projelerimiz ile Çekmeköy huzuru bulacak

30 yıldır Çekmeköy'de yaşayan bir kardeşiniz olarak Çekmeköy'ün sorunlarını yakından biliyorum. Çekmeköy halkımın ne istediğini çok iyi bilen biriyim. Ulaşım, Kültürel, Ekonomik, Sosyal Yaşam, Genç kardeşlerimi, Annelerimiz, İşçi Kardeşlerim başta olmak üzere bir çok bizyon prokeleri sizlerle paylaşıyorum. Çekmeköy halkı 31 Mart seçimlerinde tercihlerini Seyfettin Yıldırım kardeşleri noktasında yapmalarında inşallah bu vizyon projeleri halkımızla buluşturacağız. Boş vaadler değil yapacağımız işlerin sözünü veriyoruz" diyerek projelerini katılımcılara tanıttı. 

Canan Kaftancıoğlu ; Seyfettin Yıldırım'a desteğinizi bekliyorum

İstanbul CHP il başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Çekmeköy ilçe başkanı Cahit Barutçu, İYİ parti Çekmeköy ilçe başkanı Dilaver Koç basın mensupleri ve partililerin katıldığı proje tanıtım programında konuşma yapan Canan Kaftancıoğlu " Bende Ordulu bir kardeşinizim. Çekmeköy'de Ordulu hemşehrilerimizin yoğun olduğu bir ilçe olması hasabiyle herkesin Seyfettin Yıldırım'a desteğini beklemekteyim. 31 Mart sonrasında Çekmeköy çok güzel olacak" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.