Öne Çıkanlar ATA İttifakı Bileşeni Adalet Partisi Sahada Ak Parti Çekmeköyde Bakan Kurumla Yoğun Gün… Bakan Murat Kurum Sancaktepe Saadet Partisi İftarda Buluştu. Çekmeköyde vatandaşlarla buluştu Açıklaması

Bu haber kez okundu.

OTİZİMLİ ÖĞRENCİLERDEN HAYVAN BAKIMEVİNE ZİYARET

Çekmeköy İlköğretim Okulu ve Kemerdere İsmihan İsmet Süzer İlköğretim Okulu Otizim ve Zihinsel Engelli Özel Eğitim Bölümü Öğrencileri sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Çekmeköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ni  ziyaret etti. Veterinerler eşliğinde bakımevinde hayvanları seven minik öğrencilere,  daha önce bakımevinden sahiplenilen Nazlı adlı köpek de eşlik etti.

Başkan Poyraz; “Bu ziyaretler öğrencilerimiz hayvan bakımevimizde doyasıya eğlendiler. Onlar içinde ekibimiz içinde, güzel bir gün oldu. Otizm bir hastalık değil bir farklılıktır. Biz bu işe gönül koymuş eğitimcilerin sonuna kadar desteklenmesi taraftarıyız ve elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Evlatları için var gücüyle çalışan anne babalarımız olmak üzere eğitimci kardeşlerime teşekkürü bir borç biliyorum, “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.