Öne Çıkanlar ATA İttifakı Bileşeni Adalet Partisi Sahada Ak Parti Çekmeköyde Bakan Kurumla Yoğun Gün… Bakan Murat Kurum Sancaktepe Saadet Partisi İftarda Buluştu. Çekmeköyde vatandaşlarla buluştu Açıklaması

Bu haber kez okundu.

Nuhoğlu İnşaat Lider Oto Kiralama Ercan Görken’i tercih ediyor

Çekmeköy’de hizmetini sürdüren Otomotiv sektöründe birçok alanda çalışmalarına hız veren firma sahibi Ercan Görken’in olduğu Lider Oto Kiralama sektörde isminden bahsetmeye devam ediyor. 6 yıldır müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak Türkiye genelinde inşaat sektöründe önemli projelere imza atan Nuhoğlu İnşaat Anonim Şirketi Hüseyin Tekin’e makam aracını teslim eden Ercan Görken “Bir araçtan daha fazlasını kiralayın sloganımız çalışmalarımıza yön veriyor” dedi.

HÜSEYİN TEKİN “6 YILDIR ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ”

6 yıldır Ercan Görken’in sahibi bulunduğu Lider Oto Kiralama firması ile çalışmanın memnuniyetini ifade eden Nuhoğlu Anonim Şirketi Genel Müdürü Hüseyin Tekin Lider Oto Kiralamayı tercih ettiğini ifade ederek “6 yıldır çalışıyoruz. Bizim için önemli olan ulaşılabilir ve çözüm odaklı bir firmanın bize hizmet vermesi. Bu anlamda Ercan Görken’in sahibi olduğu Lider Oto Kiralama bizim için en önemli tercihtir. Çünkü Oto Kiralama sadece fiyata dayalı alınacak bir hizmet değil mühim olan araç kiraladıktan sonra firmanın ihtiyaçlarınıza cevap verebilir olması ve en ufak bir sıkıntıda çözüm üretebilmesidir. 6 yıldır Türkiye genelinde 31 projemizde ortalama 350’ye yakın araç ve kusursuz hizmet kalitesi bizi fazlasıyla mutlu etmekte” ifadelerinde bulundu.

ERCAN GÖRKEN “KUSURSUZ HİZMET UZUN YILLAR SÜREN DOSTLUKLARI GETİRİYOR”

Ercan Görken “Bizim hizmet politikamızda her zaman kalite ve güven vardır. Hangi alanda iş yapsak bizim için vaz geçilmez olan müşteri memnuniyetidir. İnşaat Sektöründe Türkiye genelinde 31 şantiyesi için 6 yıldır bizleri tercih eden Nuhoğlu İnşaat Anonim Şirketine çok teşekkür ederim. Hizmet kalitemiz bizim en büyük referansımızdır. Kusursuz hizmetler uzun yıllar süren dostlukları beraberinde getiriyor” dedi.

KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ

Oto kiralama sektöründe birçok devasa firma olmasına rağmen kendilerini tercih eden Nuhoğlu Anonim Şirketi hizmetlerinin devam edeceğini ve bu bağlamda asla kaliteden ödün vermeyeceklerini dile getiren Ercan Görken “Bizleri tercih ettikleri için ayriyeten Hüseyin Tekin Beyefendiye Şükranlarını iletmek isterim” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.