Öne Çıkanlar Fiat Ary Otomotiv miting çeksiad tanıtım fimi kayıtları çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

Bursa Kebap Evi Ödüllü İskender Markası

Bursa Kebap Evi, Michelin ödüllü şef ve sömeliyelerden oluşan kanaat liderleri ve uzmanlar tarafından kör tadım testiyle, Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) tarafından düzenlenen yarışmada, Bursa Kebabı ürünüyle “Üstün Lezzet Ödülü” almaya layık görülen, Türkiye’den tek ulusal iskender markası oldu.

Bursa'nın meşhur İskender kebabını ayağınıza getiren lezzeti Metrogarden AVM’de,Bursa’nın tadına doyulmaz lezzetlerini, Bursa’ya gitmenize gerek kalmadan şubelerine taşıyan Bursa Kebap Evi, İstanbul’dan Diyarbakır’a, Almanya’dan Bodruma kadar aynı ürünleri, aynı lezzet, aynı tat ve aynı kalite ile misafirlerine sunuyor.

Bursa Kebap Evi Metrogarden AVM Şubesi ortaklarından Erol Duran “ Bu mağazada gördüğünüz ürünlerin hepsinin Bursa ile kesinlikle bir ilişkisi var. Bursa ile alakası olamayan hiçbir ürün bizim menümüze giremiyor. Bursa Kebabı nam-ı diğer iskender, porsiyon döner, pilav üstü, dürüm, tombik, Pideli Köfte ve İnegöl Köfte müşterilerimize sunduğumuz lezzetlerimizden bazıları. En çok satan ürünümüz; İskender kebabımız. Menümüze Beğendili Tavuk Külbastı da koyduk. Çünkü Osmanlı mutfağından çıkmış bir ürün ve Osmanlı’nın ilk başkenti Bursa. Üzüm şıramız, kestane şekerimiz, Kemalpaşa tatlımız da diğer ürünlerimiz arasında. Bütün ürünlerimizde Bursa’nın yöresellerine kesinlikle uyduk. Bursa’ya özgü yöresel ürünler sunan başka restoran yok. O yüzden aileler bize oldukça ilgi gösteriyor. 7’den 77’ye bir aile restoranı olduk diyebilirim. Bu eşsiz tadı halen tatmadıysanız sizleri Sancaktepe Çekmeköy ve Ümraniye’nin birleşme noktasında bulunan Metrogarden AVM’ye bekliyoruz.   “dedi

 

shot for alcohol cravings monthly injection for opiate addiction ldn naltrexone side effects

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.