Öne Çıkanlar Adalar koku araç ekmek badana

Bu haber kez okundu.

Beykozlu Ordulularda bayrak değişimi

Beykoz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Emekli olan İbrahim Özdemir Başkanlığındaki yeni yönetim toplandı.  Beykoz’daki tüm Ordululara ulaşmak ve beraberinde Ordu’nun tüm ilçeleriyle irtibat kurma adına yeni bir atılım içerisine girecek. Ayrıca Beykoz’un değer kazanması adına yapılacak her türlü çalışmaya da destek verecektir ifadelerinde bulunan çiçeği burnunda yeni başkan İbrahim Özdemir "Çok çalışacağız" dedi. 

YENİ YÖNETİM GÖRÜCÜYE ÇIKTI

İbrahim Özdemir" Yakın zaman da Beykoz Protokolüne ziyaretler gerçekleştirip, ilçe yerel basınına da geniş bilgi verecek olan derneğimizin Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluşmuştur.İbrahim Özdemir(Başkan) Özkan Ayduğan(Bşk. Yrd.) Ozan Derviş-Kemalettin Erkan(Bşk. Yrd.) Av. Yüksel Baki(Sekreter) Aydın Okumuş(Sayman) Salih Kök, Hasan Olcaydu, Mustafa Güngör, Bahadır Karababa, Mehmet Ustabaşı ve Sabahattin Öztürk’te Yönetim Kurulu Üyelerimiz olmuşlardır" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.