Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Ümraniye'de Osmanlı Ocakları Türkiye Gençlik Kolları Merkezi Açıldı

Osmanlı Ocakları Türkiye Gençlik Kolları Merkezi, Ümraniye'de törenle açıldı. Törende açılış konuşmasını yapan Osmanlı Ocakları Türkiye Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Bal, "Osmanlı Ocakları, Osmanlı kültürü ile hareket eden adalet, kalkınma ve barış için, hiçbir etnik köken ayırt etmeden mücadele eden birlik ve beraberliğe hizmet eden, atalarımızın izinde bir kuruluştur. Ülkümüz, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize bıraktığı ülkeyi hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin, ecdadın izinde cumhuriyetin değerlerinde, milletimizin emrinde olmaktır. İri ve diri olup hep birlikte tek bayrak altında tek devlet olacağız. Daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye için birlik olacağız" dedi.

Osmanlı Ocakları Kurucu Genel Başkanı Kadir Canpolat, konuşmasında "Yeniden Osmanlı medeniyetini ayağa kaldırmak için açılışını yapacağımız merkezimize hoş geldiniz. Belli ruh ve mana köklerinden esasen süzülmüş, zor dönemlerden geçerken milletimizin kültür abidesi olan Osmanlı medeniyetini canlandırmak adına Osmanlı Ocakları gençlik merkezimizi hizmete açmanın mutluluğu içindeyiz. Hazreti Fatih'in 21 yaşında bizlere önder oldu. Yol göstermiş olmasını örnek alıyoruz. Din, dil, ırk, ayrımı yapmadan mücadele etmiş Fatih'in torunları, kardeşlerim biz böyle bir gençlik istiyoruz. Ahlaklı, Atatürk ile Erdoğan'ı birbirinden ayırt etmeyen, kavga değil kardeşlik isteyen, şu parti, bu parti diye milleti ayırt etmeyen gençlik istiyoruz. Merkezimiz hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Haberler.com

Anahtar Kelimeler:
ÜmraniyeOsmanlı Ocakları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.