Öne Çıkanlar çekmeköy kuyumcu soygunu Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe'de silahlı banka soygunu

Soygun, Sancaktepe İnönü Mahallesi Aşık Veysel Caddesinde saat 17.00 sıralarında bir bankada meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, banka şubesine giren silahlı 2 kişi 20 bin lira alarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi.Polis ekipleri bankanın çevresine emniyet şeridi çekerek önlem aldı. Olay yerine gelen özel harekat polisleri çalışmalara destek verirken olay yeri inceleme ekipleri de bankada çalışma başlattı.Bankanın kepenklerini indiren polis ekipleri, incelemelerinin ardından banka şubesinden ayrıldı.Polis ekipleri soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

İHA

Anahtar Kelimeler:
SoygunSancaktepeHırsız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.