Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy yabancı uyruklu çocuklar

Bu haber kez okundu.

Milletin Vekilleri Milletin Yanında..

Gündeme ilişkin konuların değerlendirildiği programda ana gündem katil İsrail ve işbirlikçilerinin Filistin ve Gazze’de uyguladığı insanlık dışı vahşet ve katliam oldu. Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ve SP Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk, konuşmalarında İsrail ve işbirlikçilerine çok sert dille tepki gösterdiler.

Saadet Partisi’nin ‘Milletin Vekilleri Milletin Yanında’ programı bu hafta sonu Sancaktepe’de gerçekleşti. SP Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, partililer ve ilçenin ileri gelenleriyle biraraya geldi. CHP Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partilinin katıldığı programın açılış konuşmasını yapan SP İlçe Başkanı Bayram Öztürk, İsrail’in Filistin ve Gazze katliamlarını çok sert dille lanetledi. “Bu nasıl bir zalimlik, nasıl bir vahşet, nasıl bir katliam” diyen Öztürk; “Zulmü sadece izliyoruz. Eşkıya kimden alıyor bu cesareti? Neden dur diyemiyoruz? Millet ittifakı işbaşında olsaydı, bunlar bunu yapamayacaktı” dedi.

“Ne zaman yüzümüz gülecek? Ey hükümet artık kendine gel. 22 senedir işbaşındasın” diyen Öztürk, şunları kaydetti: “Bu korku daha nereye kadar sürecek. Bombaları ekrandan normal bir şeymiş gibi izliyoruz. Rahmetli Erbakan hocamızın bir sözü var. Diyorku, ‘Sana İsrail ile savaş diyen yok ama ülkeni koru.’ Zalimliğe eşkıyalığa dur demeliyiz.  Yeryüzünün namusu bize emanet edilmiştir. Zincirleri kıra kıra duvarları yıka yıka Amerika'ya karşı güzel şeyler yapacağız. Milli meselelerde omuz omuza koşmamız lazım. Yanlış tartan siyasileri sandıkla indirmesini bileceğiz. Siyasetin sağı solu yok. İnşallah geleceğimiz iyi olur. Bunun için hepimizin atması gereken adımlar var.”

Saadet Partisi Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ın da gündeminde İsrail zulmü vardı. Yaşananları kınayan Çalışkan; “İçimizi yakan zulme sadece üzülmek miting yapmak boş boş konuşmak yetmiyor. Her türlü ticaret, mal mülk satışı, alışı ve tüm ilişkiler devam ediyor. İncirlik ve Malatya Kürecik hala faaliyette ama üzülüyoruz. Sembollerle mesaj vermeye meraklılar sadece protesto ediyorlar. BOP’a hala destek mesajları mı veriyorsunuz? Katillere en fazla desteğin bu topraklardan gitmesine içimiz daha çok yanıyor. Siyonist Yahudi İsrail ile hala alışveriş devam ediyor. Antalya'dan Kıbrıs’a oradan Telaviv’e 150 milyon dolar harcanarak su akıtılıyor. Oradan da bu su geri ambalajlı olarak satın alınıyor. Biz destek vermeye devam ettiğimiz sürece bu cinayetler ve zulüm artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

Geçmiş dönemlerde belediyelerde ve Refahyol iktidarında bu ülkede güzel işlere imza atıldığını ve bir tane yolsuzluk olmadığını anlatan Çalışkan, “Ama bu durum birilerinin işine gelmedi ve yeni bir iktidarı türlü türlü oyunlarla işbaşına getirdiler. Büyük Ortadoğu projesi BOP anlaşması gereği tüm kaynakları peşkeş çektiler. TC vatandaşlığı dahil bütün mülkler yabancılara satıldı. BOP ile dünyanın bütün kaçakları Türkiye'yi üs haline getirdi. Ahlaksızlık toplumsal yozlaşma aldı başını gitti. Eğitim sistemi çöktü. ülkenin gelecek nesli elden gidiyor” şeklinde konuştu.

Kalifiye işgücünün beyin göçü ile dışarıya gittiğini kaydeden Çalışkan; “Tıp mezunları ülkeyi terk ediyor. İki kişilik ailenin açlık sınırı 14 bin lira olmuş. Emeklilerin hak ortada. Yüzde 80 nüfus asgari ücrete talim ediyor. Bir tarafta AVM kuyruğunda insanlar bir tarafta lüks araçlar, diğer tarafta yüzde 99 ezilen nüfus. Millet umutsuz, huzursuz ve geleceğe güvenle bakamıyor. Yüz milyarlar faize gidiyor. Ana para borç yerinde sayıyor. Milyonlarca insan tam 2 milyon aile boşandı. Çünkü toplum huzursuz. Bu sayı 10 milyon insanı etkiledi. Evet yol köprü yaptılar ama ülkenin geleceğini yok ettiler. Yollar, köprüler garantili. Saadet Partisi tüm bu durumlar karşında rahatsız. Biz bu gidişattan memnun değiliz. Onu için Millet ittifakı masasında ye aldık, ama olmadı. Olsaydı bu katliamlar, zulüm, savaş gözyaşı ve cinayetler olmazdı” dedi.

Programın sonunda Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk tarafından Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a bir hediye takdiminde bulunuldu ve ilçe merkezinde esnaf ve işyerlerinde vatandaşlara yönelik selamlama çalışması gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.