Öne Çıkanlar Selen Güzellik Akademi cebağ yapmur Başkan Poyrazdan 4. döneme Çekmeköy odaklı projeler.. Harem yangın

Bu haber kez okundu.

Beykozlulara tapuları teslim ediliyor

Beykoz Belediyesi’nin ilçe sakinlerini mülkiyet hakkına kavuşturan tapu çalışmalarıyla ilçede yüzler gülüyor. Emek, gayret, azim ve bürokratik başarının eseri olan tapular mahalle mahalle teslim ediliyor. İlçede bugüne kadar 14 bin 601 kişiye 2/B tapusu, 2 bin 929 kişiye İBB Belediyesi’nden alınan arazilere ait tapular ve 383 ilçe sakinine Maliye Bakanlığı’ndan devir alınan hazine parsellerine ait tapular teslim edildi.

ÇELİKBİLEK: TAPULARIMIZ HAYIRLI OLSUN
Mahallelerde tapuları dağıtan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İlçemizin tüm mahallelerinde tapuları vatandaşlarımıza teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük emek ve özverinin meyvesi olan tapuların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Tapularına kavuşmanın sevincini yaşayan ilçe sakinleri işlemleri yürüten Beykoz Beykoz Belediyesi’ne teşekkür etti.

Tarihi Küçüksu çayırı şenlendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beykoz’u ziyaretinde ihyası için talimat verdiği Tarihi Küçüksu Çayırı geçmişteki canlı günlerine yeniden kavuştu. Osmanlı döneminin gözde mesire alanlarından, yakın tarihe kadar ilçenin renkli sosyal mekânlarından olan Tarihi Küçüksu Mesiresi, İBB ve Beykoz Belediyesi tarafından yürütülen projeyle doğal ve tarihi yapısına uygun şekilde düzenlendi. Mesirede yapılan, yeşil alan, park ve yürüyüş yollarının ardından İstanbul ve Beykozlular aileleri ve çocuklarıyla birlikte dinlenmek, yürüyüş ve spor yapmak için alana gelmeye başladı. Mekânda geçmişteki gibi mısır kazanları da kaynıyor.

Yenişafak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.