Öne Çıkanlar mustafa tokat çekmeköyde neşeli mehmet adıyaman Çekmeköy Galatasaray Spor Okulu çekmeköy

Bu haber kez okundu.

Ümraniye'de Yangın Paniği

Ümraniye'de 4 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kısa sürede söndürüldü.

Yangın, Ümraniye Yukarı Dudullu Mahallesi Yüce sokakta 4 katlı bir binada saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Binanın çatı katındaki dairede henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

Çatıyı kaplayan yangını gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kısa sürede söndürüldü. İçeride mahsur kalan biri olduğu iddiası üzerine itfaiye erleri daire içerisinde arama yaptı.

Arama sonunda dairede kimsenin olmadığı belirlendi. Mahalle sakinleri yangının biranda çıktığını ve kısa sürede binanın çatısını kapladığını belirtti.

abortion pill ru486 how abortions work abortion facts pro life

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.