Öne Çıkanlar toprak kayması İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık Beraat Etti İstanbulda elektrik yüklü bulut alarmı çekmeköy kaymakamlığı İBB kuruluşu İSKİ

Bu haber kez okundu.

TDH Çekmeköy'den Gazetemize Ziyaret
Çekmeköy Türkiye Değişim Hareketi İlçe başkanı Yusuf Polat Çekmeköy Haber Gazetemize ziyarette bulunarak 2014 yerel seçimleri ile ilgili bir çok önemli konuda açıklama yaptı.. 

SARIGÜL İLE İSTANBUL KAZANACAK

İstanbul'u kazanmak için inanarak yola çıkmış bir başkanımız var diyerek söze başlayan TDH Çekmeköy ilçe başkanı Yusuf Polat  İstanbul CHP Büyükşehir belediye başkan adayı Mustafa Sarıgül ile İstanbul ve tüm ilçeler kazanacak dedi. 

Polat "Türkiye Değişim Hareketi liderimiz Mustafa Sarıgül ilçe ilçe, mahalle mahalle çalışarak büyük zafer için geri sayım başladı.Çekmeköy'de güzel bir yapı kurduk. Çekmeköy ve İstanbul'da kazanma adına elimizden gelenin fazlasını yapacağız" vurgusu yaptı. 

ÇEKMEKÖY GÜZEL BİR İLÇE AMA EKSİK ÇOK

Çekmeköy gerçek anlamda çok güzel bir ilçe ama çok eksikler var diyen TDH ilçe başkanı Yusuf Polat "Bu eksikleri giderecek ne bir proje nede bir ekip ruhu var " sözlerine dikkat çekti. 

Polat "Şahinbey caddesi trafiğini bilmeyen yoktur. Araçlarımızı park edemiyor dar yollarda bir 10 yıl sonraki Çekmeköy'ün çıkılmaz ve çözülmez büyük sorunu için alt yapı çalışması yapılmıyor. Bunlara el atmak lazım. Çünkü bizler buralarda yaşıyoruz" dedi. 

ÇEKMEKÖY'Ü ÇEKMEKÖY'LÜLER YÖNETMELİ

Çekmeköy'de yaşayan birileri olarak hangi parti olursa olsun ilçeye hakim birilerinin seçilerek yönetmesi lazım. İthal meclis üyesi veya başkan ne olursa olsun Çekmeköy'e hakim birilerine öncelik tanınması gerekli diyen TDH Çekmeköy İlçe başkanı Yusuf Polat "Maksatı aşan torpillerden uzak durulmalı" dedi. 

MHP'YE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

Polat " Esenyurt MHP Mahallesi temsilciliğinde olan olayda hayatını kaybeden MHP İstanbul basın danışmanı Cengiz Akyıldız'ın ailesine ve Ülkücü camiaya başsağlığı dilerim. Bu tarz olaylar çok yakışıksız. Son olarak Şişli belediye binasına yapılan saldırı seçilen iradeye yapılan bir saldırıdır" 

YENİ YERİMİZDE DAHA GÜÇLÜYÜZ 

Yeni taşındıkları TDH ilçe binasında daha güçlü bir yapı kurarak seçimlere hazırlık yaptıklarını belirten TDH Çekmeköy ilçe başkanı Yusuf Polat "Gençlik kolları, Kadın Kolları ve İlçe Yönetimimizle" birlik içerisindeyiz dedi. 

Polat "Aylık bir miktar kira karşılığı anlaştığımız ilçe binamızın kontratını yaparak giderlerini ise yönetim olarak karşılamaktayız.Kurumsal bir yapı ve sosyal çalışmalara çok önem vermekteyiz" diyerek sözlerini tamamladı. 

Ziyaret yapılan sohbetlerin ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.
Çekmeköy Haber 

where can i buy abortion pills order abortion pill online buy abortion pill online
buy cytotec for 24 week abortion abortion pill abortion pill prescription
pharmacy discount card go discount coupons for prescription medications
medical termination of pregnancy abortion clinics dallas tx how can i do abortion
prescriptions coupons coupons prescriptions canada drug pharmacy coupon
kamagra super kamagra jelly kamagrashop
reglan amp tracyawheeler.com reglan ampula
kamagra prix kamagra prix kamagra wikipedia
avelox nuspojave solluna.somee.com avelox
lasix nome generico lasix efeitos colaterais lasix nome generico
questions about abortion open abortion at 12 weeks
abortion pill cost pill abortion alternatives to abortion pill
ventolin sprej ventolin vs berodual ventolin doping
amoxicillin endikasyonlar agrisol.com.ar amoxicillin antibiyotik fiyat
what is an abortion pill information on abortion pill what is abortion pill
abortions facts how does an abortion pill work definition of abortion pill
abortion pill ru486 abortion pill miami abortion facts pro life
shot for alcohol cravings click ldn naltrexone side effects

Anahtar Kelimeler:
Yusuf Polat çekmeköy TDH
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.