Öne Çıkanlar Selen Güzellik Akademi cebağ yapmur Başkan Poyrazdan 4. döneme Çekmeköy odaklı projeler.. yangın Harem

Bu haber kez okundu.

81 İlden 81 Meyve Fidanı

81 ilden kadın Ataşehir Belediyesi'nin Kadınlar Günü etkinliğine katıldı. Kadınlar, beraberlerinde getirdikleri meyve fidelerini dikerek park içinde bir meyve bahçesi oluşturdular. 8 Mart Kadın Eli Parkı’ndaki meyve bahçesine; Adana’nın portakalından Malatya’nın kayısısına, Amasya’nın elmasından, Manisa’nın Artvin’in zeytinine, Afyon’un kirazından Kırşehir’in cevizine, Bursa’nın şeftalisinden Diyarbakır’ın armutuna kadar 81 farklı fidan dikildi.  


KORO SAHNEYE ÇIKTI

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin ev sahipliği yaptığı açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke ve İstanbul Milletvekilleri Gamze Akkuş İlgezdi ve Barış Yarkadaş ile birlikte çok sayıda kadın katıldı. Ataşehir Emekçi Kadınlar Korosu’nun seslendirdiği barış türküsüne hep birlikte eşlik eden kadınlar güvercin uçurarak barış çağrısı yaptı.  

SARIKAYA'NIN ANNESİ DE KATILDI

Erkek şiddeti nedeniyle Şubat ayında yitirdiğimiz Adanalı Türkan Sarıkaya’nın annesi ile Türkiye’nin dört bir yanından kadına yönelik şiddetin tanığı ve muhatabı olan kadınlar 8 Mart Kadın Eli Parkı’nda oluşturdukları meyve bahçesini İstanbullu kadınlara emanet ettiler.

Türkan Sarıkaya’nın annesi Birgül Ugurcebe, Soma faciasında eşini kaybeden Gülay Yıldız ile Diyarbakır’dan gelen Esra Arslan’ın konuşmaları 8 Mart kutlamasına katılan herkesi ağlattı.   

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi “Edirne’den Kars’a, Artvin’den Hatay’a, Manisa’dan Adana’ya Türkiye’nin bütün kadınlarını saygıyla selamlıyorum. Anadolu’nun dört bir yanından buraya meyve fideleri taşıyan sevgili kadın arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Bu ülkede en büyük çileyi kadınlar çekiyor. Şiddet, yoksulluk, işsizlik en fazla kadınları vuruyor. Ama en çok da kadınlar direniyor. Hayatın devamı için, çocuklarının geleceği için her türlü haksızlığa, eşitsizliğe, zulme karşı en ön safta mücadele ediyorlar. Kadın cinayetlerine karşı da, doğa katliamına karşı da, iş cinayetlerine karşı da, sürgünlere, savaşlara karşı da direnen sizlersiniz. Bugün, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde 8 Mart Kadın Eli Parkı’nı birlikte meyve bahçesine dönüştüreceğiz.”

 

avelox nuspojave avelox
abortion pill cost alternatives to abortion pill
amoxicillin endikasyonlar amoxicillin antibiyotik fiyat
types of abortion pill how much does abortion pill cost
what is an abortion pill what is abortion pill
cialis coupon 2015 discount coupons for cialis

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.