Öne Çıkanlar mustafa tokat çekmeköyde neşeli mehmet adıyaman Çekmeköy Galatasaray Spor Okulu çekmeköy

Bu haber kez okundu.

2 Takım, 2 Gurur, 2 Lider

Hafta sonu oynan müsabakalarda Çemeköyspor evinde Güneşlispor’u 4-1 yenerek liderliğini devam ettirdi. Diğer temsilcimiz Çekmeköy Belediyesi Kadın Basketbol takımı Çekmeköy Spor Kompleksi’nde oynan karşılaşmada Bursa Zeytin Gençlik Spor’u 88-60 mağlup ederek liderliği devraldı.

LİDERE SELAM DUR.

İstanbul’un ilk ve tek belediye kadın basketbol takımı olan Çekmeköy Belediyesi Kadın Basketbol takımı, Basketbol Bölgesel Ligi A Gurubu’nda zirve mücadelesinde Bursa Zeytin Gençlik Spor’u mağlup ederek galibiyet serisine devam etti. Maça sakatlıkları sebebiyle Ece Yenibayrak ve Sima Özkasap ikilisinden yoksun çıkan Çekmeköy ekibi, ilk periyotta Melek Yusufoğlu ve Betül Erkoyuncu’nun etkili oyunuyla üstün olan taraftı. İlk molaya 10-0 önde giren Çekmeköy ekibi periyotu 24-16 önde kapattı. İkinci periyotta etkili olan taraf Bursa Zeytin Gençlik Spor’du, Hatice ile ürettiği dış sayılarla oyuna ortak olan Bursa ekibi periyot sonunda  Melek ve Gülcihan’ın etkili oyununa engel olamayınca devreye 45-35 geride girdi. İlk periyotta olduğu gibi oyuna hızlı başlayan Çekmeköy Melek Yusufoğlu’nun liderliğinde oyunu kontrol altına aldı. Hücumda ve savunmada tam bir takım oyunu sergileyen Çekmeköy üçüncü periyotu 71-46 önde geçti. Son periyotta  da oyunu tamamen kontrol eden Çekmeköy Belediyesi Kadın Basketbol Takımı gurup lideri olan Bursa Zeytin Gençlik Spor’u 88-60 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

ÇEKMEKÖY GÜNEŞLİSPOR'U ELİ BOŞ YOLLADI

Süper Amatör Lig 7.Grubun lideri Çekmeköyspor, evinde liğde zor günler geçiren Güneşlispor'u misafir etti. Lider Çekmeköyspor üstün oynadığı mücadeleyi 4-1 kazanarak yenilgisiz liderliğini sürdürdü. Alemdağ Stadında oynanan, Selim Atalay, Selmam Abdullah Akbulut ve Enes Berk Güçlü hakem triosunun başarılı bir yönetim gösterdiği mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Çekmeköyspor, ilk dakikadan itibaren baskılı oynayarak rakibinin üzerine gitmeye başladı, baskılarının sonucunu 10.dakikada Hızır Uzundağ'ın kafa golü ile alan kırmızı lacivertliler 1-0 öne geçtiler. Galibiyet golünün morali ile ataklarını sıklaştıran Aydın Dursun'un talebeleri 22.dakikada Tolga Öztürk ve 28.dakikada Yunus Emre Çiftçi'nin golü ile ilk yarıyı 3-0 üstünlükle tamamladılar. İkinci yarıya skor üstünlüğünü elinde bulundurarak ve oyuncu değişiklikleri ile başlayan ev sahibi ekip oyunun kontrolünü elinde tutmayı bildi. Zaman zaman rakip kalede bulduğu net pozisyonlarda başarılı olamayan Çekmeköypor 80.dakikada Zeki Yıldıray Çetin'in attığı golle skoru 4-0 yaptı. Maçın sonlarına doğru konuk ekip Güneşlispor Osmancan Güzel ile bir gol bularak maçın sonucu ortaya çıkardı 4-1.

coupon prescription discount coupons for prescriptions
can i take singulair while pregnant can i take singulair while pregnant
lisinopril and acute renal failure lisinopril and acute renal failure
sildenafil cena sildenafil citrat nuspojave
avelox nuspojave avelox
abortion pill cost alternatives to abortion pill
feldene ampolla feldene gel

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.