Çekmeköy’de yakın bir zamanda kurularak bende varım diyerek Sivil toplum kuruluşları içerisinde yerini alan “Çekmeköy Erzurumlular Derneği” nin iftar programı Çamlıbahçe Restaurantta gerçekleşti.

Geceye Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, Çekmeköy belediye başkan yardımcıları Hasan Öztürk, Şenol Çetin, AKP İlçe başkanı Şahmettin Yüksel, CHP İlçe başkanı Murat Cirav, MHP İlçe başkan yardımcısı Sedat Erdem, Saadet Partisi İlçe başkanı Bedirhan Arslan, Has Parti ilçe başkan yardımcısı Nurullah Aktaş, Çekmeköy İl dernekler Platformu Başkanı Yücel Yalçınkaya ve birçok davetli katıldılar.

Gecede protokol konuşmaları uzun sürer ve katılımcıların sıkılmaması adına sadece Erzurumlular Derneği Başkanı Abdülbaki Özdemir, Çekmeköy belediye başkan yardımcısı Şenol Çetin ve Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan’a konuşmaları açısından söz verildi..

Siyasi parti temsilcilerine makamlarına kadar davetiye ulaşmalarına rağmen bir kısa selamlama konuşması yapmaları açısından söz verilmedi..

Oda hadi diyelim o kadar önemli değil.

Nezaket kurallarına herkes uymalı ama sunucunun yapmış olduğu saygısızlık ise tahammül sınırını aşarak geceye karanlık bir iz bıraktı…

Katılımcıları sırayla okurken Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, Çekmeköy belediye başkan yardımcıları Hasan Öztürk ve Şenol Çetin, AKP ilçe başkanı Şahmettin Yüksel, CHP ilçe başkanı Murat Cirav’ı söyledikten sonra diğer parti temsilcilerini görmezlikten gelerek dernek başkanlarını sırasıyla saymaya başladı.

Sonra araya girenlerin hatırlatmasıyla yarım yamalak söyleyebildiğini söyledi ve en önemlisi bir ilçe başkanına gelerek sayın başkanım isim neydi diyerek anons edip mikrofonu uzatması ve ilçe başkanının kendi ağzından ismini ve makamını söylemek zorunda kalması ise saygısızlığın haddi aştığının bir göstergesi oldu.

Erzurumlular Derneği Başkanı Abdülbaki Özdemir her ne kadar toparlamaya çalışsa da o geceye gölge düşüren sunucuyu geceye katılan tüm sağ duyulu insanlar kınadı.

Birilerine yalakalık yapma noktasında yaptığı hal ve hararetler görülüyor ki birilerini öne çıkarırken birilerini de adam yerine koymuyormuş olarak yorumlandı.

how to order the abortion pill online order abortion pill
cheat on my husband signs of infidelity
medication coupons walgreens photo coupon 100 prints
champix pfizer champix pris
kamagra bestellen kamagra 100
metoprolol tartrate 50 mg metoprolol dose for anxiety
lasix nome generico lasix nome generico
amoxicillin endikasyonlar amoxicillin antibiyotik fiyat
types of abortion pill how much does abortion pill cost
cialis discount coupons prescription discount coupon
abortion pill quotes average cost of an abortion pill
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.