Öne Çıkanlar birlik grup coşkun oto okul Çekmeköy Erdem İnşaa çekmeköy ulus pazarı

Bu haber kez okundu.

Ümraniye'de değişimin adı ; Av.Enver Sedat Çakıroğlu

Gençliğe vermiş olduğu önemi ve aktif saha çalışmaları ile her kesimin sevgisini saygısını kazanan Av. Enver Sedat Çakıroğlu 2019 yerel seçimlerinde Ümraniye Ak Partiden belediye başkan aday adaylığı için ısınma turlarına başladı. 

BİZ EFENDİ DEĞİL HİZMETKAR OLMAYA GELDİK
Yıllardır düğün, dernek, açılış gibi Ümraniye'de her ortamda halk ile iç içe olan Av. Enver Çakıroğlu katılmış olduğu bir açılış programında katılımcılara hitaben ; Cumhurbaşkanımız Dünya liderimiz ve Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ne diyor. Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik.

ÖNEMLİ OLAN MİLLETİN GÖNLÜNE TAHT KURMAK
Önemli olan samimiyet ve iyi niyettir. Yıllardır Ak Partimizin kuruluşundan bu güne her kademesinde değerli bir çok kardeşimle görev aldım. Bizler için makamlar her zaman gelip geçicidir. Önemli olan yıllarca sizin aktif bir göreviniz olmadığında dahi milletin gönlünün makamında kendinize yer bulabiliyorsanız doğra yoldasınız. Ülkemiz için ,milletimiz için ,Coğrafyamızda yaşayan yüzlerin gülmesi için; Anadolu insanının hoşgörüsü ve değerleriyle birbirimize sıkı sıkı sarılmalıyız. Çünkü başka Türkiye yok" dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.