Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Seyfettin Yıldırım; Soğukpınar Mahalle sakinlerine projelerini anlattı

Çekmeköy’de belediye başkan adayları sahada aktif çalışmalarını sürdürüyor. CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım’da saha çalışmalarında Taşdelen’de Soğukpınar Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek projeleri hakkında bilgi verdi.

“Mahalle Evleri” Projemizde her şey olacak

Seyfettin Yıldırım projelerini Soğukpınar Mahallesi sakinlerine anlattı. Her mahalleye “Mahalle Projesi” kapsamında tesisler kurarak alt katları otopark, üst katları düğün salonu, toplantı, konferans ve taziye için kullanılabilecek yaşam alanlarını halkımızla buluşturacağız diyen Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım sözlerine şöyle devam etti.

Düğünlerinizi ücretsiz yapacaksınız

Her mahalleye yapacağımız projelerimizde Mahalle halkımızın kullanabileceği yaşam alanları olacak. Bu alanların içinde düğün salonlarımızda olacak. Mahalle halkımız gelecek genç kardeşlerimiz bu salonlara ücret vermeden düğünlerini yapacaklar. Kapılar sonuna kadar halkımıza din, dil, ırk ve siyasi görüş ayrışması yapmaksızın açık olacak.

Vatandaşımızı belediyeye yormayacağız

Her muhtarımızın yanına belediye personelimizi koyacağız. Vatandaşımızın belediye ile ilgili bir işi olduğunda personelimiz yardımcı olacak. Eğer orada o iş olmaz ise tahsis edilen araç ile ulaşım sağlanarak gerekli işlemler yapılacak. Bu sebeple vatandaşımız belediyeye girmek için vakit kaybetmeyecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.