Öne Çıkanlar birlik grup coşkun oto okul Çekmeköy Erdem İnşaa çekmeköy ulus pazarı

Bu haber kez okundu.

Hüseyin Avni Sipahi ; Çekmeköy MHP’den mi aday oluyor?

Çekmeköy Taşdelen’de uzun yıllar başarılı belediye başkanlığı yapan ve herkesin sevgisini kazanan Hüseyin Avni Sipahi 2009 yerel seçimlerinde Çekmeköy’de beldelerin birleşmesiyle ilçe olduktan sonra Çekmeköy CHP’nin belediye başkan adayı olmuş ve seçimleri 300 oy ile kaybetmiş seçimleri ise Ak Parti adayı Ahmet Poyraz kazanmıştı.

ANAVATAN DİYE BİR PARTİ YOKKEN RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKMIŞTI

Taşdelen’de Anavatan Partisi söz yerinde ise tabela partisi olduğu dönemlerde dahi tüm rakip parti adaylarını geride bırakarak belediye başkanlığı koltuğunu kimselere vermeyen Hüseyin Avni Sipahi’yi seversiniz sevmezsiniz ama halk nazarında araştırma yaptığınızda bir karşılığının olduğunu herkes görüyor.. 

SİPAHİ MHP’DEN ADAY OLUR İSE ÇEKMEKÖY’DE DENGELER DEĞİŞİR Mİ?

Şimdi gelelim en önemli konuya. Çekmeköy MHP’den Hüseyin Avni Sipahi’nin aday olacağı ile ilgili son zamanlarda herkesim bu konuyu dile getiriyor olmasına rağmen Hüseyin Avni Sipahi’nin bu konuda sessiz kalması ise söylentileri doğruluyor gibi. Peki tabanda gerçek anlamda büyük bir karşılığı olan Hüseyin Avni Sipahi Çekmeköy MHP’den aday olur ise Çekmeköy’de siyasi dengeler değişir mi diye soru soranlar biliyor ki dengeler öyle bir değişir ki 2019 yerel seçimleri kolay bir seçim olmaz.. Bunu da herkes zaten çok iyi biliyor.

Ne diyelim yakın zamanda bakalım Çekmeköy’de siyaset kazanı nasıl kaynayacak sular ne kadar ısınacak hep birlikte göreceğiz…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alikaba 6 yıl önce

Huseyinavnisipahi baskani.izdir

Avatar
Yasin baltacioglu 5 yıl önce

Tek adam sipahidir

Avatar
Rıza ozcan 5 yıl önce

Tek başkanımız sipahi

Avatar
Havva 5 yıl önce

Biz adalet istiyoruz sipahiyi istiyoruz adamın bu Çekmeköyr neler yaptığını çok iyi biliyoruz ama iyiliği unutan Taşdelen şimdi bin bişman herzaman gelen gideni aratır biz parti desteklemiyoruz biz şahıs Hüseyin avni sipahiyi istiyoruz eyer sipahi burdan aday olmasın bir daha ben ölene kasar asla oy kulanmıcam