Öne Çıkanlar mustafa tokat çekmeköyde neşeli mehmet adıyaman Çekmeköy Galatasaray Spor Okulu çekmeköy

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Ordulular derneği ; 2019 yerel seçimlerinde desteğini açıkladı

Çekmeköy Ordulular Derneği bölgede bulunan 23 dernek ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi. Köy ve ilçe derneklerinin katıldığı istişare toplantısında 2019 yerel seçimleri ile ilgili ortak karar çıktı. Çekmeköy Ordulular dernek başkanı Metin Çoban’ın başkanlık yaptığı toplantıda ortak karar “Siyaset yapan hemşerilerimizi destekleyeceğiz” oldu.

2019 YEREL SEÇİMLERİNDE ORDULU HEMŞEHRİLERİMİZİ DESTEKLEYECEĞİZ

Çekmeköy Ordulular dernek başkanı Metin Çoban “Çekmeköy’de yıllardır mücadele ediyoruz. Kurucu başkanımız Yücel Yalçınkaya ve dönem başkanımız Sedat Erdem’den sonra bayrak değişimi yaparak bu yükü bizler omuzladık. Yükümüz çok ağır biliyoruz. Çekmeköy’de 38 bin Ordulunun temsilcisi olarak diyoruz ki ; Hangi partide olursa olsun bizim için Ordulu hemşerilerimiz vaz geçilmezdir. Bizim olsun çamurdan olsun anlayışı bir yana Vatanını, Milletini Bayrağını ve Devletini seven yıllardır hemşehrilerimize öncülük yapmış. Düğün cenaze nerede bir hemşerhimiz var ise kapısını çalmış acı ve mutlu gününü paylaşmış belediye başkan adayları , meclis üyeleri ve muhtarlar olmak üzere 2019 yerel seçimlerinde Ordulu hemşerilerimizin her daim yanlarında olacağız.

HER MAHALLEDEN MUHTAR ADAYI ÇIKARACAĞIZ

Tüm siyasi partilerde siyaset yapan hemşerilerimiz olduğu gibi mahalle muhtarlıklarında da aktif rol alacağız. Çekmeköy’de 38 bin Ordulu hemzelerimizin yoğun olduğu mahallelerde Muhtar adayları çıkararak hemşerilerimizin her zaman yanlarında olacağız” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ersın AKTAŞ 6 yıl önce

Adaylarımız kım bılelım ayrıca dernek bınamız nerdedır