Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Ak Partide 2. Salih Kırıcı dönemi başladı. Peki bu kadronun toplumda karşılığı ne ?

Çekmeköy Ak Parti 4. Olağan kongresini bakanlar, milletvekilleri ve genel başkan yardımcıları eşliğinde Çekmeköy Spor kompleksinde gerçekleşti. Süsleme dâhil ve gençliğin atmış olduğu sloganlar salona hâkimdi. Buraya kadar her bir şey tamam.. 2019 seçimlerinde Çekmeköy’e rüzgar verecek bir listeyi herkes bekliyordu. Ve o beklenen liste açıklandı.. Çekmeköy Spor Kompleksinde herkes tarafından ayakta alkışlanan liste Çekmeköy’de kabul gördü mü onu da zaman içerisinde göreceğiz…

Yeni listede görev alanların toplumda karşılığı nedir?

Çekmeköy Ak Parti’nin 4. olağan kongresinde 2019 seçimlerinde Çekmeköy’e rüzgar katacak ve Çekmeköy halkının gönlüne taht kuracak ve Çekmeköyde Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif rol alan ve kamuoyunda karşılığı olan kaç isim var diye Çekmeköy’de herkes bu soruya cevap arıyor..

Recep Tayyip Erdoğan rüzgârı 2019 seçimlerinde Çekmeköy’de esecek mi?

Bu zamana kadar Recep Tayyip Erdoğan rüzgârı ile seçim kazananlar unutmamalılar ki artık bir başkanlık sistemi var. Yani Çekmeköy’de artık %49 oy değil Çekmeköy’de %50+1 oy lazım. Belki yerelde sizin için bu bir şey ifade etmez ama genele baktığınızda artık olması gereken çalışma ve enerji bunu gerektiriyor.

2019 seçimlerinde Çekmeköy halkı uzun adamdan Selam alacak mı?

Toparlamak gerekirse artık her toplantıda size uzun adamdan selam getirdim demek yetmeyecek. Müslüman âleminin umudu dünya liderinden selam getirdim sözleri size yetmeyecek. Çünkü 2019 seçimlerinde insanlar size karne verecek. Toplumun belli bir kesiminin tabanda Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili bir problemi yok ama yerel yöneticileri ile problem yaşayanlar nasıl bir tutum içerisine girecek hep birlikte göreceğiz..

Çekmeköy’de iş takibi yapan 2B arsa, iskan ve bitişik nizam işleri yapacaklar mı?

Çekmeköy’de ben bunlara değil Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdim ve vermeye de devam ediyorum diyenleri yeni seçilen Çekmeköy Ak Parti ilçe yöneticileri nasıl ikna edecekler. 2B arsaların ve Çekmeköy’de çatı, iskan, bitişik nizam işlerin takibi olan dosya takipçiliğini işini yapacaklar mı? Denizde kum misali kendi enerjisini ortaya koyarak güce güç katmanın mı yoksa güçten güç çalmanın mı hesabını yapacaklar..

Ve dahası... Çekmeköy bizim artık yaşadığımız öz memleketimiz.. Biz burada farklı düşenebiliriz ama bir aile gibi yaşıyoruz.. Bir çok ilden ve kültürden gelmiş birileri olarak kardeşçe yaşıyor ve yaşamak durumundayız.. Burada benimde eksikliğim var.. Çekmeköy'de 20 yıldır yaşayan biri olarak artık haftalık köşe yazılarıma dahada önem vereceğim... Herkese saygı ve segilerle.... 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çekmeköy okuyucu 6 yıl önce

Belliki AKP. Salih kırıcıyı çok sevmiş Ve tek adayla rakipsiz gine çekmeköy. Akp.ilçe bşk oldu.ama görünüşte resmimizin rüzgarı olmazsa vede esmezse çekmeköyde AKP. Belediye Başkanı seçimi çok zor geçecek gibi görüntü var ilanın duyrulur.çekmeöyde ordulu nüfusu fazla olmasına nazaran siyaset cılızlığı devamlılığını sürdürmeye devam ediyor.