Öne Çıkanlar Gökan Göz ; Araç kiralarken sözleşmeye dikkat edin senet imzalamayın Diş Hekimi Ecem Özçelik ile Çocuklarda diş travmasını konuştuk Seyfettin Yıldırım ; Çekmeköy için vizyon projelerini açıkladı Ümraniye Belediyesinin düzenlediği yarışmaya 330 okçu katıldı Hüseyin Avni Sipahi ; Basın mensuplarına projelerini ve A TAKIMINI tanıttı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy MHP'den Regaip Kandili programı

Çekmeköy MHP ilçe başkanlığı geçtiğimiz Regaip Kandilinde ilçe başkanlığı önünde kandil simidi dağıtarak yoldan geçen vatandaşların kandillerini kutladılar. 

İLÇE BAŞKANLIĞINDA KURAN OKUNDU

Kandil programında Kuran okunarak ellerin semaya açıldığı gecede Çekmeköy MHP ilçe başkanı Cenap Yağmur "Daha yeni göreve geldik ve bismillah dedik kollarımızı sıvadık. Yol yürüdüğüm değerli arkadaşlarıma uzaktan yakından gelen tüm dostlara teşekkür ederim. İnşallah güzel işleri hep birlikte başaracağız. Tekrar tüm İslam aleminin Regaip Kandilini kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim" dedi. 

Regaip Kandili programı okunan Kuran ve semaya açılan duaların ardından verilen ikramlarla son buldu. 

concorde concordia versicherung
cordarone kontrol cordarone bolus
lamictal pris lamictal mod angst
abortion pill facts abortion definition
how much do abortions cost abortion clinics in delaware
ventolin sprej ventolin doping
amoxicillin-rnp amoxicillin antibiyotik fiyat
abortions facts for abortion pill
articles on abortion pill abortion price
abortions facts definition of abortion pill
cialis coupon 2015 discount coupons for cialis

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.