Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy yabancı uyruklu çocuklar

Bu haber kez okundu.

Ataşehir’de İyi Parti’nin Adayı Ali Coşkun..

İlçe olduğu günden bugüne CHP’li Belediye Başkanı Battal İlgezdi yönetiminde olan Ataşehir’de 31 Mart 2024 seçimleri zorlu geçecek. Son genel seçimlerin ardından yerel seçimlere kendi adayları ile girme kararı alan İYİ Parti, Ataşehir’de Ali Coşkun’u aday gösterecek. Coşkun’un adaylığını genel başkan Meral Akşener grup toplantısında açıkladı. Ataşehir’de yaptığı yatırımlar ve Türk kültürü araştırmalarına verdiği desteklerle tanınan Ali Coşkun, BRT’ye yaptığı değerlendirmede; “ İstanbul’un kalbi ve en gözde ilçelerin başında gelen Ataşehir’in, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve partililerimiz tarafından bana emanet edilmiş olması büyük bir gurur ve sorumluluktur” dedi.

Coşkun açıklamasını şöyle sürdürdü: “Ataşehir’e de İYİ geleceğiz. Beraber yaşadığımız sokaklara, caddelere, mahallelere önce birlik ve beraberliği, huzuru en önemlisi de hizmeti getireceğiz. Hizmet önceliğimiz çocuklarımız, yaşlılarımız, kadınlarımız, gençlerimiz, sokaktaki canlılarımız olacak. Hizmet önceliğimiz sen, ben, o, şu diye ayrılmayacak. Hizmet önceliğimiz Ataşehir olacak. Parti olarak ‘Önce Millet, Önce Hizmet’ anlayışımızla yerel yönetimlerde İYİ belediyeciliği yayacağız. Edirne’den Kars’a, Ordu’dan Hatay’a, Ataşehir’den Avcılar’a İYİ Hizmet, İYİ Belediyecilik için var gücümüzle partimizin tüm mensuplarıyla beraber çalışacağız. Bu güzel yolda, İstanbul’un İstanbulluların, hepimizin Ataşehir’inde bayrağı en güzel şekilde taşıyacak olmamın verdiği heyecanla başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e sizlere ve partililerimize teşekkür ederim.”

ALİ COŞKUN KİMDİR?

Ali Coşkun, 5 Mayıs 1973'de İstanbul'da doğdu. Nova Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. İnşaat ve demir çelik sektöründe üretim, ithalat ve ihracat faaliyetleriyle iştigal ediyor. Kuruluşunu gerçekleştirdiği Türkmen Alevi Ocakları Birliği Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı'nın başkanlığını yürütüyor. Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi ve Haliçspor yönetim kurulu üyesi. 25 Ekim 2017’de Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yaptığı İYİ Parti’nin Kurucular Kurulu Üyesi. Coşkun,  evli ve 2 çocuk babası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.