Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor yabancı uyruklu çocuklar memur

Bu haber kez okundu.

İstanbul Sancaktepe'de şehir eşkıyaları lokantaya kurşun yağdırdı!

Olay, önceki gün öğlen saatlerinde Sancaktepe ilçesi Meclis Mahallesi Teraziler Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, cadde üzerinde bulunan bir lokantanın arka kapısında alkol kullanan M.Ş’yi iş yeri sahibi alkol kullanmaması konusunda uyardı.
 

KURŞUN YAĞDIRDI


İş yeri sahibinin uyarısının ardından M.Ş ve iş yeri sahibi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın sonrasında evine giden M.Ş. 2 tane tüfeği alarak iş yerine kurşun yağdırdı. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

SORGULANMAK ÜZERE POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ


Kısa sürede olay yerine gelen Sancaktepe Asayiş Büro Ekipleri elinde tüfek bulunan M.Ş isimli şüpheliyi, yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli sorgulanmak üzere Sancaktepe Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. 
 

ŞÜPHELİNİN 4 AYRI SUÇTAN ARANDIĞI ORTAYA ÇIKTI


Alkol kullandıkları için iş yeri sahibi tarafından uyarıldıktan sonra uzun namlulu tüfekle terör estiren şüpheli M.Ş.’nin GBT sorgusunda çok sayıda suç kaydı olduğu ve 4 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı. Şüphelinin 2 ayrı hırsızlık suçundan ve 2 ayrı ‘Nitelikli Olarak Konut İhlal Etme’ suçundan arandığı tespit edildi. Sancaktepe Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından şüpheli M.Ş. adliyeye sevk edildi.

Kaynak: POSTA

Anahtar Kelimeler:
Sancaktepe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.