Öne Çıkanlar Fiat Ary Otomotiv miting kayıtları çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

Helal olsun sana Sabri Başkan

3O Mart seçimlerinde MHP’den Ümraniye belediye başkan adayı olan Sabri Şenel  kısa sürede projeleri ile tüm Ümraniye halkının beğenisi kazanarak kendi imkanları ile büyük seçim yarışında devletin imkanlarını kullanarak seçim arenasında adaletsiz bir yarış sergileyen Hasan Can’a karşı herkesin gönlünde başkan olmayı başardı.

SABRİ ŞENEL “YANDAN DEĞİL CANDAN ÇALIŞAN BAŞKAN OLDU”

Ümraniye gibi büyük bir ilçede MHP’nin oyunu ciddi anlamda yapmış olduğu çalışmalar ile yükselterek herkesin gönüllerinde başkan olan Ümraniye MHP belediye başkan adayı Sabri Şenel gayretli çalışmaları ve samimi davranışları ile herkesin gönül makamına kondu.

Ümraniye’de partisinin her zaman emektarı olan bu seçimlerde yine maddi ve manevi yükü omuzlayan Sabri Şenel o kadar emek karşılığında İstanbul İl Kongresinde delege yapılmamasına rağmen küsmedi ve 2014 yerel seçimlerinde aday olarak “Yandan değil candan çalışan başkan adayı” oldu.

HASAN CAN’NIN ADALETSİZ ÇALIŞMASI KARŞISINDA SİPER OLDU

Ümraniye’de açılan MHP Cengiz Akyıldız Seçim İletişim Merkezinin yan binasında devletin imkanları ile büyük bir poster açan Hasan Can’ı ülkücüler hiçbir zaman unutmadı ve unutmayacak.

Kendi imkanları ile büyük bir çalışma yapan Sabri Şenel 2009 yılında MHP’nin Ümraniye’deki almış olduğu 14.104 oyu 2014 yerel seçimlerinde 40.446 %10.3 alarak gönüllerin başkanı oldu. 

Çekmeköy Haber

on line abortion pill where to buy abortion pill
cytotec abortion abortion pills online
adult anal sex stories adult japanese love stories
walgreens store coupons prescription discount codes
cialis cpr cialis cpr
ciprofloxacin og alkohol ciprofloxacin hexal 500 mg
ventolin sprej ventolin doping
abortion pill rights low cost abortion pill
early abortion pill options when is it too late to get an abortion pill
abortions facts definition of abortion pill
pros and cons of abortion free abortion pill
abortion clinics san diego where can i buy the abortion pill
abortion pill ru486 abortion facts pro life

Anahtar Kelimeler:
Sabri şenel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.