Öne Çıkanlar Fiat Ary Otomotiv miting çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı kayıtları

Bu haber kez okundu.

Ümraniye Metrosu kapıda ama Çekmeköy Metrosundan haber yok

Üsküdar'da yapımı devam eden Meydan projesi şantiye alanına yaptığı ziyaretle projenin gidişatı hakkında bilgiler alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Mevlüt Uysal, önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul'un yeni başkanı Uysal, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosuna ilişkin gelinen son durum hakkında bilgiler verdi. Üsküdar-Ümraniye arasında ilk hattın açılışını müjdeledi.

Başkan Uysal, Üsküdar Meydan Düzenleme Çalışmalarını yerinde incelemelerde bulunurken, Üsküdar meydan projesinde çalışmaların 6 ay içinde tamamlanacağını, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu’nun Çakmak Durağı'na kadar olan kısmını da 1 ay içinde açılacağının müjdesini verdi.

ÜSKÜDAR - ÜMRANİYE METROSU 1 AY İÇİNDE AÇILIYOR AMA ÇEKMEKÖY'DEN HABER YOK

Öncesinde Marmaray sonrasında Üsküdar-Ümraniye Metro hattı devamında Üsküdar Meydan Çalışmasının sürdüğünün altını çizen İBB Başkanı Uysal, "Marmaray’ın uzun zaman önce açıldığını inşaatı devam eden Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu tamamlanmak üzere. Üsküdar-Ümraniye Metromuzu Çakmak Durağı'na kadar tahmin ediyorum önümüzdeki 1 ay içinde açılışını yaparak vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Deneme sürüşleri tamamlandı, sertifikalar alınmak üzere. Arkasından da bu meydanın düzenleme işi tamamlanmış olacak. O zaman Üsküdar Meydanı gerçekten bir meydan olacak” dedi.

Kaynak : http://www.haberdesondurum.com/uskudar-umraniye-cekmekoy-metrosu-icin-baskan-mevlut-uysal-dan-acilis-mujdesi/16743/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yorumsuz 6 yıl önce

Tarih yok 1 ay içinde o bir hangi yıl içinde sen sabır ver rekor metro artistlik söylemler sonuç hüsran altlarında araba trafik nedir bilmezler onlar geçerken yollar açılıyor bı tarih verin artık bir tarih bir nesil öldü bizim metro halen açılacak

Avatar
net bir tarih bekliyoruz! 6 yıl önce

Yapılan haberin üzerinden zaten 1 ay geçti. Daha neyi bekliyoruz? Net bir tarih bekliyoruz artık.