Öne Çıkanlar Fiat Ary Otomotiv miting çeksiad tanıtım fimi kayıtları çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

Mesdef ; Adnan Yılmaz ile yola devam dedi

Sivil Toplum Kuruluşlarında çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Mesudiye Dernekler Federasyonu kısa adı MESDEF yapılan genel kurulda Adnan Yılmaz başkanlığında çalışmalarına devam ediyor. Uzun yıllar Sivil toplum kuruluşlarında bir çok tecrübeye sahip olan Av. Özlem Öztekin Vural'ın başkanlığını yaptığı Mesudiye Dernekler Federasyonunda bu kez bayrak değişimi oldu. Bir çok Sivil Toplum Kuruluşlarında görev almış ve tecrübe kazanmış olan Adnan Yılmaz yapılan olağan kongrede başkan seçildi. 
 
 Adanan Yılmaz ; İnşallah çok güzel çalışmalara birlikte imza atacağız
 
 Kongrede iş ve siyaset dünyasından bir çok isim bir araya geldi. Teşekkür konuşması yapan Mesudiye Dernekler Federasyonu (MESDEF) Başkanı Adnan Yılmaz şöyle devam etti ; Uzaktan yakından gelerek bizleri yalnız bırakmayan çok kıymetli katılımcılara teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Sivil Toplum Kuruluşları ülkemizde çok önem taşımaktadır. Bizim yapmış olduğumuz kültürel ve sosyal çalışmalar toplum geneline yayıldığında bir milli ruhu ortaya koymaktadır.

Milli ruha sahip çıkmak zorundayız

Ecdadımızdan Çanakkale, Kurtuluş savaşı ve yakın zamanda hepimizin şahit olduğu 15 Temmuz'da bu milli ruh miras olarak kalmıştır. Bizlerde her zaman bu mirasa sahip çıkmak zorundayız. Bu zamana kadar çok güzel başarılı çalışmalar sergileyen Mesudiye Dernekler Federasyonu (MESDEF) de bu görev yapan değerli başkanım Av. Özlem Özketin Vural başta olmak üzere herkese çok teşekkür ederim. inşallah hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağız ifadelerinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.