Öne Çıkanlar Fiat Ary Otomotiv miting çeksiad tanıtım fimi kayıtları çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

Merkez Mahallesi’ne Kadın Muhtar Adayı Nuray Tak kimdir ?

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlanan Muhtar Adayı Nuray Tak, uzun zamandır yürüttüğü çalışmalarının meyvesini bir bir topluyor. Tak, gittiği her yerde yoğun  ilgi görüyor.

“MUHTARLIK EK İŞİM DEĞİL, TEK İŞİM OLACAK”

Nuray Tak Çekmeköy Haber Gazetemize yapmış olduğu açıklamada “ Uzun yıllardır ikamet ettiğim Merkez Mahallemize muhtar adayıyım.  Bu güzide mahallemizin, sıkıntılarına, ihtiyaçlarına ve gelişmeye açık yönlerine bizzat vakıf olmaktayım. Gayem, halkımız için mahallemiz için faydalı olabilmektir. Bunun için gereken fedakarlığı yapmaya hazırım. Başta kadınlar olmak üzere bütün semtimizin desteğiyle kazanacağıma ve bu işin üstesinden geleceğime inanıyorum. Muhtarlık ek işim değil, tek işim olacak. Benim bir hayalim var, gelin birlikte başaralım “ dedi.

NURAY TAK KİMDİR?

Nuray Tak, 1982 yılında Ümraniye, İstanbul’da doğdu. Aslen Sivas, Gölova’lıdır. İlk ve orta öğretimini Ümraniye’de, lise eğitimini 75. Yıl Cumhuriyet Lisesinde tamamladı. 2 yıl genel muhasebe eğitimi aldı. Muhasebe ve sağlık eğitiminin akabinde 10 yıl sağlık sektöründe çalıştı. Aktif siyaset içerisinde yer almış olup, siyasi parti ilçe teşkilatında İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Mahalle Başkanlığı görevinde bulundu. Halen sivil toplum kuruluşunda yöneticidir. Nuray Tak, evli ve 2 çocuk annesidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.