Öne Çıkanlar miting Fiat Ary Otomotiv kayıtları çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

İstanbul’da Sivil Toplum Kuruluşlarında güçlü isim Yücel Yalçınkaya ; Milletvekili A.Adayı

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak genel seçimlerde milletvekilliği aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte tüm siyasi partilerde aday adaylığı müracaatları başladı. İstanbul  Ak Parti 1. Bölgeden milletvekili aday adaylık başvurusunda bulunan Yücel Yalçınkaya ismi ise en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. Spor komplekslerinde 7 bin-10 bin kişinin katıldığı büyük çaplı organizasyonlara imza atan Yücel Yalçınkaya Çekmeköy belediyesinde Ak Partiden 3. dönem meclis üyesi oldu. Türkiye’nin bir çok köklü Sivil Toplum Kuruluşlarında kuruculuk ve aktif yöneticilik yapan Yücel Yalçınkaya’nın aday adaylığı başvurusu bölgedeki Sivil Toplum Kuruluşlarında büyük heyecan uyandırdı.

Yalçınkaya ; Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler

Birleştirici İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED) Teşkilat başkanı  ve aynı zamanda Çekmeköy Anadolu İş Dünyası kurucu başkanı olan Yücel Yalçınkaya’nın aday adaylığı başvurusu sonrasında yapmış olduğu kısa bir basın açıklaması şöyle; Milletvekili oluruz olmayız. Önemli olan o makamlarda oturmak değil. Oturduğumuz görev aldığımız makamlarda vatanımız ve milletimiz için bir nefer gibi mücadele etmemizdir. Yıllardır her zaman halkın içinden biri olarak birçok görevlerde bulundum.  Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler. Her şeyin hayırlısı olsun” dedi.

Yücel Yalçınkaya Kimdir?

1970 yılı Ordu Aybastı doğumlu olan Yücel Yalçınkaya Ak Partinin kurulmasıyla Ak Parti teşkilatının bir çok ana kademesinde görev aldı. Çekmeköy belediyesinde 3. dönem meclis üyesi görevinde bulundu. Çekmeköy Ordulular Derneği, Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası derneği, Anadolu Spor kulübü derneği, Erzurum, Sivas, Ordu, Kars, Tokat gibi İl derneklerinden oluşan İl Dernekleri Platformunu kurarak sosyal çalışmalarına devam etti.  Türkiye Belediyeler Birliği üyesi ve Marmara Belediyeler Birliği üyesi olarak yerelde belediyecilik ve yerel yönetimler gibi bir çok alanda tecrübeler kazandı. Birleştirici İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED) Teşkilat başkanı olarak Türkiye genelinde eğitim programları düzenledi. Referandum sürecinden başkanlık sisteminde neden Evet denilmesi gerektiğini anlatan birçok ilde organizasyonlar yaparak büyük takım çalışmalarında görev aldı. 15 Temmuz hain Fetö terör örgütü ve tüm törer örgütlerine karşı yüzlerce Sivil Toplum Kuruluşlarını bir araya getirerek terör örgütlerini kınayan basın açıklamaları yaparak milli duruşunu ortaya koymuştur.  Evli 3 çocuk babası olan Yücel Yalçınkaya Üniversite mezunu olup Tekstil, Turizm ve İnşaat alanlarında faaliyet gösteren firmada yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.