Öne Çıkanlar miting Fiat Ary Otomotiv kayıtları çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

İstanbul Ak Partide ; Yücel Yalçınkaya rüzgarı esiyor

İstanbul’da Anadolu yakasında bulunan Ak Parti ilçe başkanlıklarını kalabalık bir grupla gezen Yücel Yalçınkaya her ilçede büyük beğeni kazandı. Ak Partinin kurulduğu günden bu güne hizmet noktasında büyük çalışmaları ortaya koyarak İstanbul’da dikkatleri üzerine çeken Ak Parti 1. Bölge Milletvekili A.Adayı Yücel Yalçınkaya “Allah çıkmış olduğumuz bu yolda bizler için hayırlısı ne ise onu versin” dedi.

Aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim

Çekmeköy belediyesinde 3. Meclis üyesi olan ve Ak Partinin kurulduğu günden bu güne bir çok teşkilat çalışmalarında aktif görevler alan Yücel Yalçınkaya sözlerine şöyle devam etti “Öncelikle neyler, neylerse güzel eyler sözü benim için çok önemlidir. Ak Partimizin kurulduğu günden bu güne her kademesinde görev alan dava arkadaşlarım başta olmak üzere 24 Haziran seçimleri için aday adayı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlısı ne ise Mevlam öncelikle onu nasip etsin.

Bir karınca misali bize bir görev düşerse fazlasını yaparım

Toplumun her zaman yanında oldum. Dün değil yıllardır her zaman bölgede halkımızla bir olduk diri olduk. Çekmeköy Ordulular derneği, Çekmeköy’de bulunan Sivas, Kars, Ordu, Erzurum, Tokat gibi il derneklerimizi bir araya getirerek farklı kültürlerin dayanışmasını ortaya koyduk. İş dünyası derneğimizin kurucu başkanlığı yaparak yine bölgemizdeki işadamlarının farklı sektörlerde bir araya getirerek kendi aralarındaki ticaret yapmalarını çalışma arkadaşlarım ile sağladık.

Referandum çalışmalarında Türkiye genelinde bir çok program tertip ettik

Birleştirici İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED)olarak Türkiye genelinde teşkilatlardan sorumlu  Genel başkan yardımcısı olarak “Referandumda neden EVET demeliyiz” konulu programlar düzenleyerek Dünya Liderimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 vizyonu için her zaman kitlesel çalışmalarımızı sergiledik.

İstanbul Anadolu yakasında ilçelerimiz bizi bağırlarına bastı

İstanbul Anadolu yakasında bulunan AK Parti ilçe başkanlarımızı ayrı ayrı ziyaret ettim. Hepsi bizlere gönül kapılarını açtılar. Bizleri gerçekten çok güzel ve samimi karşıladılar. Her ilçe başkanının söylediği bir cümle benim için çok önemliydi. Yıllardır davamıza ve partimize hizmet eden her kim var ise emeği ödenmez sözünü hemen hemen her ilçede duydum. Bende şahsım olarak yıllardır AK Partimizin kurulduğu günden bu güne gece demeden gündüz demeden çalıştım. Milletvekili oluruz olmayız önemli olan milletimizin gönüllerinde yerimiz olsun bize oda yeter..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.