Öne Çıkanlar miting Fiat Ary Otomotiv kayıtları çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

Hüseyin Avni Sipahi’yi ;  Alemdağ halkı bağrına bastı

Çekmeköy Alemdağ’da kalabalığa hitabet eden belediye başkan adayı Hüseyin Avni Sipahi hem projelerini anlattı hemde rakip belediye başkan adaylarına yüklendi. 

Belediyede adamı olanın değil, Çekmeköylü olanın işi çözülecek 

Çekmeköy belediye başkanı Hüseyin Avni Sipahi sözlerine şöyle devam etti ; 2008 sonlarına doğru konuşma yaptığımda Alemdağ meydanında eşim ve çocuklarım yanımda konuşma yaptığımda benim kütüğüm Alemdağ’da demiştim. O gümdür bu gündür değişen bir şey yok. Alemdağ meydanı berbat, Alemdağ’da imar berbat  sözlerin tutulmadığı bir Alemdağ’dan konuşuyoruz. Çekmeköy halkı her şeye inandı. Alemdağlı kardeşlerim kreşe inandı, sinemasına inandı, yaşlılar evine inandı. Herkes geldi Taşdelen imarına baktı 10 kat Alemdağ imarınında Taşdelen gibi olacağına inandı. Alemdağlı kardeşlerim iş istiyor.  Çekmeköy belediyesinin önünden iş çıkışında 50 otobüs kalkıyor. Kaç tane otobüs Alemdağ’a geliyor. Bundan sonra belediyede adamı olanın değil Çekmeköylü olanın işi çözülecek. 

Vereceğiniz her oyu annemden emdiğim helal süt gibi helal ettireceğim

Hüseyin Avni Sipahi nereden çıktı diyorlar. Kardeşim ben bu milletin bağrından çıktım. Herkesin kalbinde bir aslan yatıyor. Ben partilerle yarışmıyorum. Bir tanesi 10 yıldır verdiği sözlerini tutmayan başkan adayı diğeri ise  benden sonra farkı 308 oy farkını 16 bine çıkaran başkan adayı. Siz çağırdınız biz geldik. Çekmeköy belediyesi sizin eviniz ve ben ve arkadaşlarım sizin kardeşiniz olarak size hizmet edeceğiz. Vereceğiniz her oyu annemden emdiğim helal süt gibi 24 saat gece gündüz çalışarak sizlere verdiğiniz oyu helal ettireceğim. 

Çekmeköy belediyesinin 1 yıllık bütçesi 285 milyon. Bu paradan Alemdağa uğradı mı?

Ben 10 yıllık belediye başkan adayı olsaydım. 10 yıl sonra İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı olarak karışınıza çıkardım. Dertlerinizi biliyorum. Çekmeköy belediyesi aldığımızdan sonra herkes rahat bir nefes olacak.  Sipahi parayı nereden bulacak diyorlar. Çekmeköy belediyesinin 1 yıllık bütçesi 285 trilyon yani yeni para ile 285 milyon. Bu paradan Alemdağa uğradı mı?

Bu sefer ne aldanan olun, nede aldatana müsaade edin

Alemdağ kardeşlerim beni iyi tanıyor. Baba dostlarımız var. Değerli dostlarımız arkadaşlarımız var.  Bu sefer ne aldanan olun nede aldatana müsaade edin. Çünkü Allah muhafaza seçim 5 yılda bir oluyor. Diğer adaylar bir oy almak için 40 takla atıyorlar. Onlara takla attırmayın. Kapı kapı gezeceğiz. İnşallah kazanacağız. Kazandığımızda milletin parasını millete vereceğiz. 

Yukarıda Cenabı Allah izin verir, halkımız aşağıda oy verirse bunun önüne kimse geçemez

Sözlerimi şöyle bitirmek istiyorum. Diyorlar ki Hüseyin Sipahi’nin efendim partisi yeni parti. Bu işler nasıl olacak diye. Ben onlara şöyle seslenmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız partiyi kurdu 2 ay sonra iktidar oldu. Rahmetli Turgut Özal partiyi kurdu 2 ay sonra iktidar oldu. Rahmetli Ecevit partiyi kurdu 2 ay sonra iktidar oldu. Yukarıda cenabı Allah izin verirse, milletimiz aşağıda oy verirse bunun önüne hiç kimse geçemez. Bunlar bunun farkında değiller. Ben onları görmüyorum. Bu millet onları sandığa gömecek dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.