Öne Çıkanlar Fiat Ary Otomotiv miting çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı kayıtları

Bu haber kez okundu.

Ercan Görken “Yüzde 40 zamla üzülen araç sahiplerine müjdeli haber”

Otomotiv sektöründe Araç kiralama, Hasar değer ve Oto servis hizmetin bulunan ve çalışmaları ile her kesimin beğenisini kazanan Ercan Görken “Satmış olduğunuz ve kaza yapmış aracınız için aracınızın hasar değerini tahsil etmek için müracaat ettiğinizde size aracınızı sattığınız için ödeme yapamıyoruz diyerek kapanan kapılar artık Danıştay’ın vermiş olduğu kararla açılıyor” dedi.

ERCAN GÖRKEN “YASAL HAKKINIZI ARAYIN “

Hasar Değer Yönetim Kurulu başkanı Ercan Görken şöyle devam etti “Aracınız kaza yaptı ve sizin aracınız haklı olduğunuz için karşı tarafın sigortasından yapıldı. Sizin aracınız kazaya karıştı ve değeri düştü için yine karşı tarafın sigortasından aracınızın düşen değerinin tahsili için hasar değerini tahsil etmek için tekrar dava açarak araç sahipleri kaybolan değeri sigorta şirketlerinden tahsil edebiliyordu. Eğer aracınızı sattığınızda size aracınızı sattığınız için bu hakkınız gitti diyerek yüzünüze kapatılan kapılar artık açılıyor. Danıştay’ın vermiş olduğu karara göre siz aracınızı satsanız dahi artık bunu tahsil edebiliyorsunuz “ifadelerinde bulundu.

ZAM HABERİ İLE ÜZÜLEN ARAÇ SAHİPLERİNİN AZDA OLSA YÜZÜ GÜLECEK

Ercan Görken ““Yüzde 40 zam yapılan motorlu taşıtlar vergisi ile üzülen araç sahiplerinin azda olsa yüzü Danıştay’ın vermiş olduğu haberle gülecek. Hasar değer kaybı yüzünden bir çok araç sahibi mağdur oluyor. Yasal hakkı olmasına rağmen bu hakkı için ya yanlış bilgilendiriliyor. Yada yanlış yönlendiriliyor. Önemli olan bu konuda uzmana danışmak” dedi.

HASAR DEĞER KAYBI İÇİN BİZE ÜCRETSİZ DANIŞIN

Hasar Değer Yönetim Kurulu başkanı Ercan Görken “Biz firmamızı kurduğumuzda konusunda uzman bir ekibimizle  yasaların vermiş olduğu haklar ile ilgili bir çok çalışma yaptık. Çok şükür bizler bu konuda zoru başardık. Uzman ve tecrübeli bir ekip ruhunu ortaya koyarak Çekmeköy başta olmak üzere İstanbul ve Anadolu genelinde bir çok araç sahibinin dosyasını açarak sonuçlandırdık. Her işin biz uzmanı var. Boş vakit kaybetmeyin.  Bizlerden bu konuda istediğiniz zaman ücretsiz danışmanlık alabilirsiniz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.