Öne Çıkanlar miting Fiat Ary Otomotiv kayıtları çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

Celal Cebir ; Hiç bir Siyasi Parti ile bağım bulunmamaktadır

Çekmeköy Ak Partide uzun yıllar siyaset yapan bölgenin sevilen iş adamlarından olan Celal Cebir geçtiğimiz günlerde  Ak Partinden istifa ettiğini duyurmuştu. Seçime sayılı günler kala Çekmeköy Ak Parti üyeliği ve meclis üyeliğinden istifa etmesi başka partide siyaset mi yapacak sorusunu akıllarda bırakmıştı. 

Hiçbir siyasi parti ile bağım bulunmamaktadır

Celal Cebir ; Hiç bir Siyasi Parti ile bağım bulunmamaktadır. Benim beyanatımın olmadığı hiç bir şeye itibar etmeyin" diyerek açıklamasında bulundu. 

Çekmeköy belediyesinin İnternet sitesinde ismi çıkarılmadı

Çekmeköy Haber olarak istifasını duyurmuş olduğumuz Ak Parti üyeliği ve meclis üyeliğinden istifa eden Celal Cabir'in Çekmeköy belediyesi resmi İnternet sitesinde "Ak Parti Meclis Üyesi Celal Cabir" olarak isminin çıkarılmamasına ise anlam verilemedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.