Öne Çıkanlar miting Fiat Ary Otomotiv kayıtları çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy MHP'den Melek Akbulut ilk meclis üyesi aday adayı oldu

Çekmeköy'de Siyasi Partiler seçim startını verdi. Belediye başkan aday adaylarının yanısıra meclis üyesi başvurularıda artık hız kazanmaya başladı.

Çekmeköy'de  ilk belediye başkan aday adaylarını Çekmeköy halkı ile buluşturan Çekmeköy MHP ilçe başkanlığı meclis üyeleri içinde kolları sıvadı. Çekmeköy'de uzun yıllar ikamet eden 2 çocuk annesi iş kadını Melek Akbulut Meclis üyesi aday adaylığı başvurusunu Çekmeköy MHP ilçe başkanı Cenap Yağmur'a teslim etti. Melek Akbulut ; Çekmeköy'ü çok iyi bilen ve uzun yıllar Çekmeköy'de ikamet eden biri olarak bende meclis üyesi aday adaylığı müracaatımı yaptım. Mevlam hakkımızda hayırlısını versin" dedi. 

CENAP YAĞMUR ; BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
Cenap Yağmur ; Her zaman söyledğimiz gibi Çekmeköy MHP genç ve dinamik kadroları ile seçime hazır. Bizi izlemeye devam edin. İnşallah bir birinden değerli meclis üyesi aday adayı kardeşlerimizde Melek kardeşim gibi müracaatlarını yapacak. Allah hayırlı uğurlu eylesin" dedi. 

MELEK AKBULUT KİMDİR ?
Çekmeköy'de 20 yıldır ikamet eden Melek Akbulut MHP ilçe başkanlığında bir çok görevde bulundu. Çekmeköy Ülkü Ocaklarında ve İstanbul İl Ülkü Ocaklarında görev alan Melek Akbulut bir çok Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif görevler aldı. Çekmeköy'de eğitim seminerlerine katılarak sertifikalar aldı. Kurumsal firmalarda üst düzey yöneticilik yapan Melek Akbulut; Çekmeköy Ülkü Ocakları başkanı ve Çekmeköy MHP ilçe başkanlığında 1. bölge başkanlığı görevinde bulunan Umut Akbulut ile evli olup ikiz 2 çocuk annesidir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.