Öne Çıkanlar Fiat Ary Otomotiv miting çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı kayıtları

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'lü Büşra Işıldar ; 2. kez Avrupa Şampiyonu oldu

Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda final müsabakalarında ringe çıkan bir diğer milli sporcu Gamze Soguksu (46 kg), İngiliz Alex Brown'a mağlup olarak gümüş madalya kazandı. 63 kiloda Rümeysa Ataş ve 75 kiloda Duygu Öztürk şampiyonayı bronz madalya ile tamamladı. Erkeklerde ise 75 kiloda Kaan Aykutsun bronz madalya kazandı. Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü sporcularından Büşra Işıldar 2. kez Avrupa Şampiyonu oldu. 

TECRÜBELİ HOCA FİKRET TAŞDEMİR "BU GURUR HEPİMİZİN"

Çekmeköy’de bulunan Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü tam kadro başarıdan başarıya koşuyor. Spor hayatında bir çok ödül ve madalyaya sahip olan Antrenör Fikret Taşdemir ve sporcusu Büşra Işıldar’dan yine başarı haberleri var. 2017 yılında l Bulgaristan Sofya’da Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonasında +80 kiloda altın madalya kazanarak şampiyon olan Büşra Işıldar Türkiye ve Çekmeköy’ün göğsünü kabartmıştı. Büşra Işıldar şimdi ise Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonasında +80 kiloda final müsabakasına çıktı ve Polonya’dan Oliwia Toborek’i mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu. Tecrübeli Antrenör Fikret Taşdemir Çekmeköy Haber Gazetemize yaptığı açıklamada "Bu gurur hepimizin. Çekmeköy'de zor şartlarda bu kardeşlerimiz ile mücadele ederek ay yıldızlı bayrağımızı göklere İstiklal Marşımızı ise kulaklara inlettik. Büşra kardeşimi ve tüm ekibi tebrik ediyorum" dedi. 

ÇEKMEKÖY'DE KALDIRIM TAŞLARI KADAR NE YAZIKKİ DEĞERİMİZ YOK

Çekmeköy'de zor şartlarda spor yaparak hazırlanan ve Avrupa'da Şampiyonu olan bu genç kardeşlerimize yetkililer tam olarak destek oluyor mu sorusunu yönelttiğimizde Fikret Taşdemir hoca "Bizim ne yazık ki 3 yılda eskimeden sökülen ve milyarlar harcanan kaldırım taşları kadar değerimiz yok. Bu  zamana kadar yetkililerden biz destek görmedik. Hep kendi imkanlarımızla mücadele ediyoruz. Çekmeköy'de ikamet ediyoruz. Çekmeköy'de yaşıyoruz. Buralardan çıkarak Avrupa gibi yerlerde mücadele ederek ülkemize Şampiyonluklar getiriyoruz ama ne yazık ki yetkililerden bir destek göremiyoruz" diyerek yetkililere seslendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.