Öne Çıkanlar Fiat Ary Otomotiv miting çeksiad tanıtım fimi kayıtları çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Gönüllü Anneler Derneği ; down sendromlu çocukları unutmadı

Çekmeköy Gönüllü Anneler Derneğinin organize ettiği Tomurcuk Vakfı down sendromlu çocuklar yararına verilen konsere Esra Özmen, Yeliz, Esra İçöz, Umut Akyürek, Oktay Ertuğrul, Zafer Doğan, Jecan Büyükburç ve Gönüllü anneler korosu sahne aldı.

Bu çocuklar hepimizin çocukları

Çekmeköy Gönüllü Anneler Derneği başkanı Serpil Erdoğan açılış konuşmasında “Biz kocaman bir aileyiz. Bu çocuklar hepimizin çocukları” dedi. Serpil Erdoğan Konuşmasına şöyle devam etti ; Sivil Toplum Kuruluşları olarak bizlere çok görevler düşüyor. Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar günümüz kutlu olsun. Bu gün burada bizlerle bir olan yüreği sevgi dolu herkese sonsuz teşekkürlerimiz sunarım.

Çekmeköy’de başlattığımız gönül köprüsü Anadoluya uzandı

Çekmeköy’de inanarak yola çıtığımız değerli gönüllü annelerle bir çok ilimize gönül seferberliği başlattık. Kısa sürede umut olduk ve ışık olduk. Bizleri bu anlamda hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli Çekmeköy Gönüllü Anneler Derneğimizin üyelerine ve yol arkadaşlığı yapan değerli yönetim kurulumuza şahsım ve arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ederim. Her şeyden fedakarlık yaparak bizler bu günlere geldik. Bu gecenin organizasyonunda destek olan ve bizleri kırmayarak bu geceyi onurlandıran değerli sanatçılarımıza, onur konuklarımız iyiki varsınız. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Kozyatağı By Otelde Down sendromlu çocuklar yararına yapılan program ilerleyen saatlere kadar devam etti. Sahne alan sanatçılar ve müzik eşliğinde programa katılan konuklar güzel bir vakit geçirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.