Öne Çıkanlar miting Fiat Ary Otomotiv kayıtları çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de FIRSATÇILAR var.. Çekmeköy Happy Center Market

Dolardaki artışı bahane ederek ürünlerine zam yapan, işçi çıkartan veya stok yapanlara yönelik denetimler Çekmeköy hariç her yerde devam ediyor. Çekmeköy'de marketlerin çok yüksek fiyatla ürün satmalarına vatandaş artık isyan ediyor. Diğer bir isyan ise bunlara göz yuman yetkililere. Çekmeköy'de Happy Center Markette manav reyonunda Salatalık; Maliyet :4.70 TL Satışı ise : 8.99 TL satılıyor. Çekmeköy Haber sayfamıza bu anlamda vir sürü şikayetler geliyor ama yetkililer ne yazık ki tam anlamıyla denetimleri yapmıyorlar. İş böyle olunca da vatandaşın cebinden fırsatçılar çalmaya devam ediyor. 

MARKET REYONUNDA 4.70 TL SALATALIK MALİYETİ. SATIŞ İSE 8.99 TL

Çekmeköy'de Happy Center Markette manav reyonunda Salatalığın Karnesi ; Resmen yasa gereği asmış oldukları etikette sizi göz göre göre soyuyoruz diyorlar.. Alış 3TL, Vergisi 0.56 Kuruş, Sevk giderleri 0,45 Kuruş, Mağazacılık Giderleri 0,69 Kuruş Toplam Maliyet :4.70 TL Satışı ise : 8.99 TL %100 Bir işte para kazanmak nerede görülmüş. Yasa gereği ürün bilgisinin yazıldığı bilgi kartını gören vatandaşlar gözlerine inanamadı. Maliyeti 4.70 TL olan Salatalık ne yazık ki 8.99 TL'ye satılıyor. 

UYUYAN YETKİLİLER ARTIK LÜTFEN UYANIN ÇALIŞIN

Şimdi buradan Çekmeköy'de yetkililere sesleniyoruz. Çekmeköy'de kaç adet markete bu anlamda denetim yaptınız. Alış faturalarını inceleyerek satış fiyatlarını sorguladınız. 4.70 TL bir salatalığın maliyetinin olduğu Marketin bilgi kartında 8.99 TL yazıyor. Var sayalım sizler bu zamana kadar denetim yaptınız yapıyorsunuz. Çekmeköy'de bu etikete ne diyeceksiniz ?. Sizin denetim anlayışınız bu mudur. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.