Öne Çıkanlar Fiat Ary Otomotiv miting çeksiad tanıtım fimi kayıtları çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy ‘de CHP aranıyor, Hüseyin Kızıldaş

Çekmeköy’de halk meclis üyeleri olan, TBMM grubu olan ve Türkiye’de aldığı oya göre 2. Parti olan CHP’nin varlığı var mı yok mu diye sorguladığı şu günlerde göreve geldiği günlerde büyük vaatler veren ama varlığını hiçbir zaman gösteremeyen Çekmeköy CHP ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş ve kurmayları için artık gazetelere KAYIP ilanı vermek istiyorlar.

ÇEKMEKÖY’DE KENDİSİNİ ARARKEN MECLİS ÜYELERİ ANTALYE’DAN ÇIKIYOR

Çekmeköy Haber Gazetemizi arayarak ve gelerek Çekmeköy ile ilgili sorunları dile geiren Çekmeköy halkı Çekmeköy CHP’nin varlığını sorguluyor. Çekmeköy ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş’ın muhalefet yapamadığını dile getiren bir çok vatandaş tepki göstererek “Kendisini Çekmeköy’de ararken Meclis üyeleri Antalya’dan çıkıyor. Kayıp ilanı vermek istiyoruz” ifadelerinde bulunuyorlar…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.