Öne Çıkanlar Fiat Ary Otomotiv miting çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı kayıtları

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Ak Partide ; Yücel Yalçınkaya ismi öne çıkıyor

Çekmeköy’de bir Sivil Toplum Kuruluşlarının kurucu başkanlığını yapan ve 3. Dönem Çekmeköy belediyesinde Ak Partiden meclis üyesi deneyimi olan Yücel Yalçınkaya 2019 yerel seçimleri için saha çalışmalarını hızlandırdı. Yücel Yalçınkaya “Mevla’m neylerse güzel eyler. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun” dedi.

BİZ YAPACAKLARIMIZ İLE DEĞİL YAPTIKLARIMIZ İLE KONUŞURUZ

Yücel Yalçınkaya “Uzun yıllar Çekmeköy’de ikamet ediyorum. 3 dönemdir Çekmeköy belediye meclis üyeliği yaptım. Çekmeköy’de bulunan Erzurum, Sivas, Ordu, Tokat, Kars gibi il derneklerini bir araya getirerek İl dernekler Platformunu kurduğumuz o günlerde bizler çok uzaklardan İstanbul’un taşı toprağı altın diyerek geldiğimiz bu güzel Çekmeköy’de farklı illerden ve kültürlerden olsak ayrı düşün sekte kardeşçe yaşamanın ruhunu ortada koyarak diğer ilçelere örnek teşkil etmiştik.

10. BİNLERCE HEMŞEHRİMİZ İLE SATADYUMLARDA SPOR KOMPLEKSLERİNDE BİR OLDUK

Çekmeköy Ordulular derneğimizi kurduğumuzda ise köylerin ve ilçelerin aynı kültürü taşıyan insanları olarak Çekmeköy’de yaşayan 38 bin hemşerimizin bir araya gelerek Çekmeköy Alemdağ Stadyumunda ve Çekmeköy Spor Kompleksinde 10 binlerce kişiyi bir araya getirerek büyük Ordu buluşmalarına ev sahipliği yaptıklarımızı gözümüzün önüne getirdiğimizde mutluluğu gözlerinden okunan hemşerilerimizin duygularını anlatmaya satırlar yetmez.  

TARLADA İZİMİZDE VAR HARMANDA YÜZÜMÜZDE 

Nerdesin diye araya bazı dostlarımıza, düğündeyim, derneğimiz kahvaltı program var, semir var, kurs var diye söylediğimde; Ya başkan bu gayret bu azim ne Allah aşkına bırak boş işleri pazar sabahı keyfi yap otur evinde diyen bir çok dostum arkadaşım olmuştur. Çekmeköy Birşletirici İş dünyasını ve Çekmeköy Anadolu Spor Kulubünü kurduğumdada aynı şeyleri söylemişlerdi. Ama bu gün bizim ektiğimiz topraklarda mücadele sonucu Avrupa Şampiyonu olan kardeşlerimiz var. Bizim asil olan görevimiz ve sorumluluğumuz toplum adamının yapması gerektiği gibi olmuş, düğün, dernek, cenaze mutlu ve acı gün ne varsa her zaman yapmamız gerekeni fazlasını yapmışımdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.