Öne Çıkanlar Gökan Göz ; Araç kiralarken sözleşmeye dikkat edin senet imzalamayın Seyfettin Yıldırım ; Çekmeköy için vizyon projelerini açıkladı Diş Hekimi Ecem Özçelik ile Çocuklarda diş travmasını konuştuk Ümraniye Belediyesinin düzenlediği yarışmaya 330 okçu katıldı Hüseyin Avni Sipahi ; Basın mensuplarına projelerini ve A TAKIMINI tanıttı

Bu haber kez okundu.

Ümraniye'de kaçırılan Birol Sağlam 20 gündür aranıyor

Ümraniye'de 49 yaşındaki Birol Sağlam isimli vatandaş 20 gün önce işine giderken evininin önünde kimliği belirsiz 3 kişi tarafından kaçırıldı. 13 Temmuz’dan beri haber alınamayan Sağlam’ı kaçıranlar ise güvenlik kameralarına tarafından kaydedildi.

Ümraniye'de kaçırılan Birol Sağlam 20 gündür aranıyor

3 KİŞİ TARAFINDAN KAÇIRILDI

Birol Sağlam’dan haber alamayan gözyaşlı aile, oğullarının bir an önce eve dönmesini bekliyor. Oğullarının işe giderken kaçırıldığını fark eden aile polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Ümraniye'de kaçırılan Birol Sağlam 20 gündür aranıyor

Mahalledeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri Sağlam’ın şapka takan ve profesyonelce hareket eden 3 şahıs tarafından kaçırıldığını fark etti.

Çalışma başlatan polis ekipleri Sağlam’ı kaçıran 3 şüpheliyi her yerde arıyor.

İHA

Anahtar Kelimeler:
ÜmraniyeKayıp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.