Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy yabancı uyruklu çocuklar

Bu haber kez okundu.

Ümraniye Ak Partide; Akın Yalçın dönemi 

İstanbul'da siyasi partilerde belediye başkan adayları her ne kadar netleşmese de meclis üyelikleri ile ilgili tüm ilçelerde ve Siyasi Partilerde müracaatlar hızla devam ediyor. İstanbul Ümraniye'de uzun yıllar ikamet eden genç başarılı iş adamı Akın Yalçın'a her kesimden destek devam ediyor. Aslen Ordu Mesudiye doğumlu olan Akın Yalçın almış olduğu eğitim ve sosyal çalışmaları ile her kesimin beğenisi şimdiden kazanmış durumda.

Ümraniye ilçesinde çocukluk yıllarım geçti diyen Muhammet Akın Yalçın "Ümraniye ilçemizi çok iyi bilen bir kardeşinizim. Hizmet için önce yaşadığınız yerleri çok iyi bilmeniz gerek. Benim Ümraniye çocukluğumun geçtiği ve anılarımla dolu bir ilçedir. Mevlam çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri mahçup etmesin" dedi. 

 Akın Yalçın Kimdir?

 Akın Yalçın ; 1986 yılında İstanbul Ümraniye de doğdum, aslen Ordu  Mesudiyeliyim.  Evli ve üç çocuk babasıyım.

 Eğitim hayatıma, İstanbul- Ümraniye ilçesinde bulunan Pınarbaşı İlköğretim Okulu’nda başladım. Lise  hayatıma Haydarpaşa Teknik Okulları’nda  devam ettim. Üniversite öğretimim için Trakya Üniversitesi Makine bölümüne başladım. Bu bölümde eğitim hayatıma devam ederken aynı zamanda Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi bitirdim. İlköğretim  lise  ve üniversite hayatım dahil olmak üzere çeşitli eğitim ve kültür vakıflarında görevler aldım. Vatani görevimi Kars Sarıkamış’ta tamamladım. Eğitim öğretim hayatıma Nişantaşı Üniversitesi’nde Siyasal Bilgiler ve Uluslararası İlişkiler dalında yüksek lisans yaparak devam etmekteyim. Ümraniye’de Otomotiv ve Gayrimenkul Sektöründe Kendi Şirketimin Yöneticiliğini yapmaktayım.

 Lise yıllarından bugüne faal bir şekilde sosyal hayat ve siyaset içinde yer almayı tercih ettim. Sivil Toplum Örgütleri ile ilk olarak  Ordu Mesudiye Güvenli Köyü’nün gençlik kolları Başkanlığına  sonra Köylümüzün takdiri ile Dernek başkanlığına seçildim. Arkadaşlarımızla birlikte çıktığımız bu yolda bir dönem Başkan olarak   görev aldım.  Mesudiye’nin Çatı Dernek Kuruluşu olan, Mesudiye Dernekler Federasyonu’nda, Bugün  Adalar Ak Parti İlçe Başkanı olan; Özlem Tekin Vural ile birlikte başkan yardımcılığını yaptığımız federasyonda 3 yıl boyunca faal olarak görev aldım. Şuan Aktif olarak  ihtiyaç sahibi Üniversiteli öğrencilerimize burs imkanı sağlayan;  Mesudiyeliler Birliği Hizmet Vakfı’nda Başkan yardımcılığı görevini sürdürmekteyim. Aynı zamanda  Ordu ili Derneklerinin çatı Kuruluşu olan ve Başkanlığını Ak Parti Kağıthane Meclis Üyesi Gülcan Özkaya’nın üstlenmiş olduğu Ordu Dernekler Platformu’nun da Başkan Yardımcılığı görevine devam  etmekteyim. Kurucu üyeleri arasında yer almaktan büyük kıvanç duyduğum Mesudiye Sanayici İş Adamları Yöneticileri Derneği, aktif olarak içinde bulunduğum derneklerden biridir. Aynı zamanda Bakanlar kararı ile kurulan ve kamu yararına hizmet veren Beşir Derneği’nin Ümraniye Mütevelli Üyesiyim. Yoğun bir şekilde içinde bulunduğum dernek ve vakıf kuruluşlarında biri olan Aziz Mahmut Hüdai Vakfı’nda görev almaktayım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsa 5 yıl önce

Hayırlı olsun Ümraniye mize.