Öne Çıkanlar çekmeköy açılış Uzman Onbaşı Emre Baysal intihar Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

Üsküdarlı, meclis toplantılarını her yerden izleyebilecek..

31 Mart yerel seçimlerinin ardından yeni başkan Sinem Dedetaş yönetiminde yeni dönemin başlangıcını yapan Üsküdar Belediyesi, ilkleri yaşamaya devam ediyor. Mayıs ayı oturumlarını Başkan Dedetaş yönetiminde gerçekleştirmeye başlayan Üsküdar Belediye Meclisi, sosyal medya kanalları üzerinden canlı yayınla tüm vatandaşların anında takibine açıldı.

Çoğunluğu Cumhuriyet Halk Partili belediyelere geçen tüm ilçe belediyelerine örnek olacak bir ilke imza atan Başkan Dedetaş, “Bundan sonra tüm meclis toplantılarımız canlı yayınla halka açık olacak” dedi. Üsküdar Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısına damga vuran en önemli olay ise seçim sürecinde vatandaşa söz verildiği üzere geçim sıkıntısı yaşayan emeklilere verilecek pazar desteği maddesi oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.