Öne Çıkanlar Anadolu Ümraniyede Buluştu: Binlerce Kişi Yöresel Günler Festivaline Akın Etti Anadolu ASİAD zor günlerde ihtiyaç sahiperinin yanında oldu çekmeköy doğa park kaza adnan yılmaz

Bu haber kez okundu.

Tekdemir; “Şile hayatın her alanında en iyisi olacak!..”

İYİ Parti Şile Belediye Başkan Adayı Demet Alkan Tekdemir, ekibi ve projeleriyle 7/24 boş bırakmadığı sahada en çok ilgi gören isimlerin başında geliyor. Kadın istihdamı, köylerin gelişimi, tarımsal yatırımlar, gençler, çevre ve doğa, turizm, kentleşme ve sosyal konuların ağırlıklı olarak yer aldığı Tekdemir’in projeleri Şile’nin tüm kesimlerinden tam not alıyor. Ekibiyle birlikte çarşı-Pazar tüm mahalle ve köylerde her kapıyı çalıp, her eli sıkarak geleceğe dair plan ve projelerini anlatan Tekdemir, “Hayatın her alanında Şile için en iyisini yapacağız” diyor.

Şile köylüsünün kalkınması, turizmin gelişmesi ve kentlilik bilincinin yaygınlaşması için projeler ürettiklerini kaydeden Tekdemir, “Hiçbir yurttaşımız iki kutuptan oluşan bir seçim yapmak mecburiyetinde değil” şeklinde konuştu. Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Tekdemir, kıraathane toplantılarında yoğun katılımlı programlarla Şileliler’e projelerini anlatıyor. Şile’nin tüm sorun ve sıkıntılarını iyi bildiklerini ifade eden Tekdemir, “Her sorunun üstesinden geleceğiz. Şile’mizi elbirliği ile kalkındırıp geliştireceğiz ve daha iyi bir yer haline getireceğiz” şeklinde konuşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.