Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Şile Yolun da Feci Kaza

Kaza, saat 15.30 sıralarında Şile Yolu Çekmeköy Mevkii Üsküdar istikametinde meydana geldi. Erol Ok, yanına oğlu Anıl’ı da alarak servis minibüsüyle Şile Yolu’ndan Ümraniye’ye doğru yola çıktı. İddiaya göre, Çekmeköy mevkiine geldiğinde, sol şeritte otomobiliyle seyreden Ünsal Mumcu, aşırı hız nedeniyle virajı alamadı. Kontrolden çıkan otomobil Ok’un kullandığı minibüse çarptıktan sonra bariyerlere girdi. Ok’un minibüsü de çarpmanın etkisiyle sağa savrularak Harun Kaya’nın kullandığı otomobile çarptı. Kaza sonrasında ortalık savaş alanına döndü.



İTFAİYE KURTARDI

Kaza sonrasında Erol Ok ile oğlu Anıl yaralanırken, Ünsal Mumcu da otomobil içerisinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Erol Ok ve oğlu Anıl Ok’u ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. İtfaiye ekipleri de kısa süreli bir çalışmanın ardından Ünsal Mumcu’yu sıkıştığı yerden kurtardı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Mumcu, ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Kazaya karışan araç sürücülerinden Harun Kaya, sağ şeritte ağır ağır ilerlediğini ifade ederek“Otomobil hızlı geliyordu. Virajı alamayarak hakimiyetini kaybetti. Minibüste 2 kişi vardı. Biri ağır yaralıydı” diye konuştu.

TRAFİK YOĞUNLUĞI YAŞANDI

Kaza nedeniyle Şile Yolu’nda Üsküdar istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Kaza sonrası hurdaya dönen araçların kaldırılmasından sonra trafik normale döndü.Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

 DHA

where can i buy abortion pills buy abortion pill online
buy abortion pill online purchase abortion pill
how to order the abortion pill online order abortion pill
cytotec abortion abortion pills online
adult anal sex stories adult japanese love stories
walgreens store coupons prescription discount codes
rite aid video coupons photo code walgreens
why do wife cheat women that cheat with married men
lisinopril and acute renal failure lisinopril and acute renal failure
concorde concordia versicherung
reglan amp reglan ampula
how much do abortions cost abortion clinics in delaware
ventolin sprej ventolin doping
cialis coupon free cialis discount coupons
what is an abortion pill what is abortion pill
articles on abortion pill abortion price
vermox tablete doziranje vermox suspenzija
abortion clinics san diego where can i buy the abortion pill
fibromyalgia ldn naloxone for alcoholism
shot for alcohol cravings ldn naltrexone side effects

Anahtar Kelimeler:
Şile çekmeköyKaza
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.