Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı sami yayla çekmeköy kuyumcu soygunu mahmut hoca sürücüsüz metro

Bu haber kez okundu.

Şile Sağlık Turizminde Artık Söz Sahibi

Yaz dönemlerinde İstanbul’un en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile’de Yeni Devlet Hastanesi, Liman Yenileme ve Rekreasyon Projeleri hayata geçiriliyor.

Şile'ye yapılan yatırımlarla ilçenin sağlık alanında cazibe merkezi olması hedefleniyor. Şile Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılması sonucunda Sağlık Bakanlığı ile koordineli bir şekilde yürütülen yeni devlet hastanesinin proje çalışmaları tamamlandı. Şile'nin ve tüm köylerin ihtiyacını karşılayacak olan tam kapasiteli devlet hastanesi 75 yataklı olarak planlanıyor.

Orman Genel Müdürlüğü yanına yapılacak olan hastane, Şile-Ağva Otoyolu'nun tamamlanması ile tüm mahallelere yakın hale gelecek. Otoyolun tamamlanması ile birlikte Ağva-Şile arası 20 kilometreye düşerken, hastaneye ulaşım da rahatlamış olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.